توشیبا تحت فشار پروژه‌های هسته‌ای در ایالات متحده

شرکت توشیبا اعلام کرده است در 9 ماهه اول سال مالی 2016 (آوریل تا دسامبر) 532 میلیارد ین برابر با 4.8 میلیارد دلار ضرر کرده است. البته این ادعا دوبار تکذیب شده و بحث خارج شدن این شرکت از بورس سهام توکیو بالا گرفته است.

به گزارش «انرژی امروز» از World Nuclear News شرکت الکتریکی وستینگ‌هاووس ایالات متحده، زیرمجموعه توشیبا، نیز اعلام ورشکستگی کرده است.

توشیبا وستینگ‌هاووس را در سال 2006 خریداری کرده بود. وستینگ‌هاووس با همراهی شرکت S&amp.W به عنوان یک کنسرسیوم در حال ساخت هشت راکتور آب تحت فشار AP1000 است که چهار راکتور از این هشت راکتور در ایالات متحده و چهار راکتور دیگر در چین ساخته می‌شود.

حال هر دو شرکت توشیبا و وستینگ‌هاووس تحت فشار هستند که پروژه‌های هسته‌ای در ایالات متحده تحت تاثیر این اعلام ورشکستگی قرار می‌گیرد.

توشیبا اعلام کرده است که کمیته حسابرسی آن هیچ مدرکی دال بر زیان بیشتر در سال مالی 2016 ندارد.

مدیران توشیبا اعلام کرده‌اند که به استثنای فعالیت‌های فرامرزی توشیبا در زمینه نیروگاه‌های برق هسته‌ای که باعث به وجود آمدن این ضرر مالی شد، بقیه بخش‌های تجاری این شرکت در امنیت کامل هستند.

حالا وستینگ‌هاووس و شرکت‌های زیرمجموعه آن از گروه توشیبا جدا شده‌اند و بنابراعلام شرکت توشیبا در جهت سیاست‌های کاهش خطر مربوط به فعالیت‌های برق هسته‌ای فرامرزی توشیباست.

از طرفی توشیبا گفته است اقداماتی در جهت بهبود وضعیت مالی این شرکت انجام خواهد داد که فروش یک سری از دارایی‌های شرکت به ارزش حدود 160 میلیارد ین بخشی از این اقدامات است.

سهام وستینگ‌هاووس بین توشیبا (87 درصد)، KAzAtomProm (ده درصد) و شرکت IHI (سه درصد) تقسیم شده است. KAzAtomProm شرکت تولید کننده اورانیم در قزاقستان نیز 10 درصد دارایی‌های خود در وستینگ‌هاووس را خواهد فروخت.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن