کاهش 78 درصدی فلرینگ و مشعل‌سوزی

با تلاش متخصصان و کارکنان پالایشگاه اول مجتمع گاز پارس جنوبی، میزان مشعل‌سوزی در این پالایشگاه به 78 درصد کاهش یافت.

به گزارش انرژی امروز به نقل از روابط عمومی شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی، مدیر پالایشگاه اول مجتمع گازی پارس جنوبی گفت: با تغییر در طراحی بخشی از این پالایشگاه، از بهمن ماه سال گذشته تاکنون حجم متوسط روزانه مشعل‌سوزی در پالایشگاه اول پارس جنوبی تنها 8 صدم میلیون مترمکعب است که این رقم به معنای کاهش 78 درصدی فلرینگ از زمان طراحی تاکنون می‌باشد.

سید محمد مهدی هاشمی اظهار داشت: با تغییر در طراحی بخشی از این پالایشگاه، از  بهمن ماه سال گذشته تاکنون حجم متوسط روزانه مشعل‌سوزی در پالایشگاه اول پارس جنوبی فقط 8 صدم میلیون مترمکعب است که این رقم به معنای کاهش 78 درصدی فلرینگ از زمان طراحی تا کنون می‌باشد.

وی افزود: این میزان کاهش مشعل‌سوزی از زمان بهره‌برداری از پالایشگاه اول تاکنون بی‌نظیر بوده و از ارزش زیست محیطی بالایی برخوردار است.

مدیرپالایشگاه اول مجتمع گازی پارس جنوبی با اعلام کاهش فلرینگ پالایشگاه اول پارس جنوبی در اسفند ماه 95 نسبت به زمان مشابه در سال 94 را به میزان 45 درصد عنوان کرد و ادامه داد: این میزان کاهش فلرینگ به لحاظ ارزش ریالی نزدیک به پنج میلیارد ریال بصورت ماهیانه سود و صرفه اقتصادی برای کشور داشته است.

این مقام مسئول رسیدن به این مهم را به عنوان یکی از اهداف استراتژیک این پالایشگاه دانست و تصریح کرد: طی یک اقدام اثربخش فنی گسترده از ابتدای سال 95 برای رسیدن به حداقل فلرینگ وکاهش مشعل‌سوزی برنامه‌ریزی کرده بودیم.

وی افزود: کاهش فلرینگ و مشعل‌سوزی این پالایشگاه با توجه خاص به مضامین استراتژیک شرکت مانند بهبود HSE در رضایتمندی کارکنان و دیگر شاخص‌های مرتبط با نیروی انسانی نیز تاثیر مهمی خواهد گذاشت.

هاشمی اظهار داشت: پالایشگاه اول مجتمع گازی پارس جنوبی در کاهش حداکثری فلرینگ جایگاه ویژه و ممتازی دارد و یکی از مهمترین اهدافی که در این برنامه دنبال شده ایجاد مزیت رقابتی برای این پالایشگاه در میان شرکت‌های پالایشی گاز است.

وی یادآور شد: بر اساس طراحی، تولید روزانه 25 میلیون متر مکعب گاز،40 هزار بشکه در روز میعانات گازی و روزانه 200 تن گوگرد برای پالایشگاه اول پارس جنوبی تعریف شده است و تلاش خواهیم کرد این تولید را با حداقل آلایندگی و در بالاترین سطح استاندارد جهانی انجام دهیم.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن