دعوت معاون وزیر نیرو از سرمایه‌گذاران ترکیه‌ای

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی در گفتگو با خبرنگار آناتولی با اشاره به این که پس از لغو برخی از تحریم‌ها شرایط بهتری برای سرمایه‌گذاران خارجی در ایران پدید آمده است، گفت: ما اقدامات لازم برای تسهیل حضور سرمایه‌گذاران ترکیه در ایران را به سرعت انجام می‌دهیم.

هوشنگ فلاحتیان افزود: ما در تمامی زمینه‌ها و مخصوصا در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر، انرژی باد، خورشید و زیست‌گاز (بیو گاز) آماده همکاری با سرمایه‌گذاران ترک هستیم و از آنها برای سرمایه‌گذاری در کشورمان دعوت می‌کنیم.

او همچنین با اشاره به مشترکات تاریخی، دینی و فرهنگی ایران و ترکیه، تاکید کرد: همکاری میان ما تنها به نفع این 2 کشور نخواهد بود، بلکه باعث متنوع‌تر شدن تجارت منطقه‌ای و ارتقای سطح رفاه و ثروت در منطقه خواهد شد.

فلاحتیان با یادآوری اینکه پس از لغو تحریم‌ها علیه ایران سرمایه‌گذاران زیادی از سرتاسر دنیا به ایران آمده اند، تصریح کرد: برای ما منشأ و مبدأ کشور یا شرکت‌ها مهم نیست، بلکه کیفیت همکاری مهم است. تلاش‌های ما برای کاهش ریسک‌های موجود در سیستم حقوقی و بانکی کشور ادامه دارد.

او خاطرنشان کرد: بسیاری از این ریسک‌ها برطرف شده‌اند. ما علاقه بسیاری به همکاری با شرکت‌های ترکیه در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر مخصوصا در چارچوب پروژه‌های بزرگ و جدی داریم.

فلاحتیان گفت: از سرمایه‌گذاری مشترک شرکت‌های ترک و ایرانی در هر سطحی که باشد استقبال می‌شود و سرمایه‌گذاران ترک درصورتی که حتی دارای سهم یک درصدی در پروژه‌های سرمایه‌گذاری باشند نیز از سوی ما حمایت خواهند شد و تغییری در رویکرد ما وجود نخواهد داشت.

او در ادامه تاکید کرد: ما به لحاظ مالی و پرداخت‌ها به آنها ضمانت می‌دهیم. همچنین درمورد اینکه با هیچ‌گونه مشکلی در طول دوره سرمایه‌گذاری مواجه نخواهند شد نیز ضمانت می‌دهیم.

او در پاسخ به انتقادها درمورد طولانی بودن روند صدور مجوز برای اجرای پروژه‌های مرتبط با انرژی‌های تجدیدپذیر، نیز از کاهش این مدت به حداکثر 6 ماه خبر داد.

آناتولی با اشاره به اینکه بزرگ ترین مشکل انتقال سرمایه از ایران است، به نقل از علی ساریگوز از مدیران شرکت  Total TES که برای ارزیابی شرایط سرمایه‌گذاری در بخش انرژی‌های نوین در ایران به سر می‌برد، نوشته است: بزرگ‌ترین مشکل سرمایه‌گذاران خارجی در ایران مسئله انتقال پول و منابع مالی است.

بنا به گزارش آناتولی، ایران باوجود دارابودن چهارمین ذخایر نفتی و دومین ذخایر گازی جهان، برای افزایش امنیت در عرضه انرژی، کاهش وابستگی به منابع کربنی و افزایش تنوع منابع برقی خود به دنبال سرمایه‌گذاری و تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر انرژی است. این کشور هم اکنون دارای ظرفیت تولید 75 هزار مگاوات برق است و در نظر دارد تا این مقدار را تا  2021 به 100 هزار مگاوات افزایش دهد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن