دانشجویان برای جذب در بازار کار باید تولید ارزش افزوده کنند

مدیریت اکتشاف و عضو هیات مدیره شرکت ملی نفت در مراسم اختتامیه اولین مسابقه مهندسی نفت ایران «IranPetroMatch»، حضور در مسابقات این چنینی و لمس چالش های صنعتی را فاکتوری مهم برای جذب در بازار کار آینده خواند.

به گزارش خبرنگار دانش و فناوری «انرژی امروز»، سید صالح هندی برگزاری این مسابقه را اتفاقی میمون برای خانواده صنعت نفت عنوان کرد و گفت: مسابقه سبک سازی گل حفاری را می توان هسته های اولیه ارتباط بین صنعت و دانشگاه دانست.

وی در ادامه با اشاره به مشکلات موجود در سال های اولیه تاسیس مهندسی نفت در دانشگاه گفت: در آن سال ها ما برای بازدید ساده ترین ابزار و امکانات لرزه نگاری دچار مشکل بودیم؛ در آن سالیان شاید از هزار نفر یک نفر معنای گل حفاری را می دانست ولی هم اکنون این وضعیت بسیار بهتر شده است.

سید صالح هندی در ادامه بیان کرد: صنعت نفت امروز ایران بسیار کم حوصله شده است و ظرفیت تحمل زمانی 2-3 ساله برای حل مشکلات در قالب پروژه های پژوهشی و تزهای دکترا و کارشناسی ارشد را ندارد.

او در ادامه افزود: دانشگاه ها و مراکز پژوهشی با پشتوانه علمی در مرحله اول با توسعه دانش و سپس با تولید فناوری، خود را به عنوان یک انتقال دهنده تکنولوژی معرفی کنند. این مراکز با تقویت زمینه های علمی و ایجاد شرکت های دانش بنیان باید نیازهای صنعت را به روز پاسخ دهند.

عضو هیئت مدیره شرکت ملی نفت تصریح کرد: متاسفانه صنعت نفت امروز ما نیز صنعتی هوشمند محسوب نمی شود و توان شناسایی نیازهای فناورانه خود در 20 سال آینده را ندارد.

صالح هندی بیان کرد: شروع مسابقات و المپیادهای علمی نوید روزهای درخشان برای صنعت نفت را می دهد و دانشگاه ها نیز سیاست های خود را باید بر مبنای افزایش و تجهیز آزمایشگاه های خود و حمایت از دانشجویان قرار دهند.

مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت اظهار کرد: دولت و وزارت در حال پوست اندازی است و در حال حاضر توان ایجاد کار ندارد. دولت باید زمینه کارآفرینی را فراهم آورد ولی وظیفه آن ایجاد کارآفرینی نیست. وظیفه کارآفرینی برعهده شرکت های خصوصی است. زمان آن دوره که برای ایجاد کار منتظر  دولت بشینیم مدت زیادیست که گذشته است.

وی ادامه داد: دانشجویان برای جذب شدن در بازار کار نیاز دارند که خود را از بقیه افراد متمایز کنند و بتوانند تولید ارزش افزوده کنند. حضور در مسابقات این چنینی و لمس چالش های صنعتی می تواند یکی از عوامل ایجاد رقابت و متمایز شدن در دانشجویان باشد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن