تغییرات تاسیسات مرکز انتقال نفت کرمانشاه

نصب و راه اندازی اکچویترهای جدید در تاسیسات 8 اینچ منطقه غرب آغاز شد.

به گزارش انرژی امروز، کیوان غلامی، رئیس مهندسی تعمیرات برق منطقه غرب شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران گفت: این اقدام به منظور پایداری عملیات انتقال مواد نفتی و بالا بردن راندمان تجهیزات و عملکرد الکتروپمپها در اولویت کار واحد قرار گرفته است.

وی افزود: اکچویتورهای برقی یکی از مهمترین تجهیزات موجود در مراکز انتقال نفت و تاسیسات ها می باشد که وظیفه اصلی آنها باز و بسته نمودن والوها در زمان بهره برداری و همچنین مواقع اضطراری در کمترین زمان ممکن می باشد.

رئیس مهندسی تعمیرات برق منطقه غرب شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران اعلام کرد: با بررسی گیر بکس های قدیمی موجود بر روی والوها و اکچویترهای جدید، مشخص شد که نصب مستقیم اکچویتر بر روی گیر بکس ممکن نیست و نیاز به ساخت فلنج واسط بین آنها می باشد.

وی ادامه داد: علاوه بر آن با توجه  به غیر قابل تعمیر بودن اکچویترهای A مدل قدیمی و عدم امکان کنترل آنها با استفاده از سیستم PLC ، نیاز به راه اندازی اکچویترهای جدید بیشتر شد.

غلامی اظهار کرد: لذا پس از طی مراحل متعدد از قبیل برشکاری با استفاده از پلاسما، تراش، جوشکاری و غیره قطعات مورد نیاز تهیه شد و سپس ساخت، نصب و راه اندازی آن در دستور کار قرار گرفت.

استفاده از تجهیزات برقی داخلی در مرکز انتقال نفت کرمانشاه

رئیس مهندسی تعمیرات برق منطقه غرب شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، اظهار کرد: نصب رله MV2300 ولتاژی پنل تابلوهای برق 6 کیلوولت مرکز انتقال نفت کرمانشاه با تلاش کارکنان واحد نگهداری و تعمیرات برق منطقه غرب انجام شد.

غلامی گفت: رله ولتاژی استفاده شده در تابلوهای ورودی 6 کیلوولت این مرکز از نوع جنرال الکتریک بود. که پس از خرابی، عدم وجود قطعات مورد نیاز در بازار داخلی، عدم امکان آنها در اسرع وقت و  تامین آنها، تصمیم بر آن شد که نمونه مشابه دیگری جایگزین آن شود.

وی افزود: به همین منظور پس از بررسی های لازم، نمونه رله ولتاژی ساخت داخل مدل MV2300 شناسایی و مورد مطالعه قرار گرفت و مشخص شد آپشن ها و امکانات بیشتر و قیمت بسیار کمتری نسبت به نمونه خارجی آن دارد.

رئیس مهندسی تعمیرات برق منطقه غرب شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران تصریح کرد: پس از تهیه و تامین دستگاه جدید با تلاش همکاران این واحد و مطالعه کاتالوگ آن و همچنین انجام محاسبات لازم، دستگاه جدید جایگزین دستگاه قبلی شد.

وی اظهار کرد: طی مدتی که رله مورد نظر معیوب و کلید ورودی مربوط به آن خارج از سرویس بود، با تدابیر همکاران این واحد و تغییر آرایش کلیدهای ورودی و کوپلر تابلوهای مربوطه، کوچکترین خللی در عملیات انتقال مواد نفتی به عمل نیامد.

رئیس مهندسی تعمیرات برق منطقه غرب شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران ادامه داد: رله ولتاژی جدید پس از تنظیم پارامترها و درست بودن نتایج تست های مورد نظر در سرویس بهره برداری قرار گرفت.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن