رگلاتورهای گاز هوشمند عمل می‌کنند

مدیرعامل شرکت گاز مازندران گفت: رگلاتورهای گاز به صورت هوشمند عمل می‌کنند و در صورتی که گاز با فشار غیرمعمول یا بسیار بالایی در شبکه جریان یابد، خود رگلاتور اقدام به قطع گاز ورودی ساختمان می‌کند تا خطری مشترکان را تهدید نکند، همانطور که در فصل سرما و زمانی که میزان مصرف گاز به شدت افزایش می‌یابد نیز گاهی این اتفاق در رگلاتورها رخ می‌دهد و سپس به روال عادی باز می‌گردد..

به گزارش انرژی امروز،جعفر احمدپور مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران گفت: دمای این روزهای مازندران حدود منفی ۳ درجه و حتی پایین‌تر است، اما در سردترین نقاط مازندران که آمل و بابل هستند، جریان گاز با فشار بیش از ۵۵۰ PSI (پوند بر اینچ مربع)، در شبکه گاز شهری و روستایی برقرار بوده است.

وی افزود: گازرسانی به تمامی جایگاه‌های سی.ان.جی، بخش خانگی، صنایع، تجاری، اماکن عمومی و دولتی در حد مطلوب انجام می‌شود و با این‌که بارش برف همچنان ادامه دارد، مازنی‌ها با افت یا قطع فشار گاز مواجه نیستند.

به گفته احمدپور، روز گذشته (یکشنبه ۸ بهمن)، ۲۲ میلیون و ۳۰۰ هزار مترمکعب گاز در بخش خانگی، ۲ میلیون و ۷۷۴ هزار مترمکعب گاز در بخش صنعتی، یک میلیون و ۹۰۸ هزار مترمکعب گاز در بخش تجاری و ۹۸۴ هزار مترمکعب گاز در جایگاه‌های سی.ان.جی و نیز بیش از ۲۳۰ هزار مترمکعب گاز در نیروگاه‌های مقیاس کوچک مازندران مصرف شده که این رقم در مجموع بیش از  ۲۸ میلیون مترمکعب است.

مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران ادامه داد: مردم مازندران با توجه به زمستان‌های سختی که بدون گاز پشت سر گذاشته‌اند، همواره در فصل سرما نگران قطع گاز بودند، اما با اطمینان خاطری که امسال پس از احداث خط انتقال گاز دامغان – کیاسر – ساری – نکا به آنان داده شده، با آرامش و اطمینان بیشتری از گاز بهره‌مندند. این روزهای برفی و سرد زمستانی زمان مناسبی است تا مردم مازندران شاهد تحقق وعده‌های مسئولان وزارت نفت و شرکت ملی گاز باشند.

احمدپور ادامه داد: رگلاتورهای گاز به صورت هوشمند عمل می‌کنند و در صورتی که گاز با فشار غیرمعمول یا بسیار بالایی در شبکه جریان یابد، خود رگلاتور اقدام به قطع گاز ورودی ساختمان می‌کند تا خطری مشترکان را تهدید نکند، همانطور که در فصل سرما و زمانی که میزان مصرف گاز به شدت افزایش می‌یابد نیز گاهی این اتفاق در رگلاتورها رخ می‌دهد و سپس به روال عادی باز می‌گردد.

وی با بیان این‌که تا پایان دولت دهم هزار و ۵۶۶ روستا گازرسانی شده بود، اظهار کرد: با توجه به دستور دولت در سال ۹۵مبنی بر گازرسانی به تمام روستاهای دارای ۲۰ خانوار و بیشتر، روند گازرسانی به مازندران نیز شتاب بیشتری گرفت تا جایی که اکنون با اضافه شدن ۳۶۵ روستای دیگر،  هزار و ۹۳۱ روستا گازرسانی شده‌اند.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران تصریح کرد: مازندران ۳ هزار و ۶۰۰ روستا دارد که علاوه بر روستاهای گازرسانی شده، اکنون ۵۰۳ روستا در حال گازرسانی است و مطالعه برای گازرسانی به ۴۳۸ روستای دیگر نیز  در حال انجام است که با اضافه شدن آنها به شبکه، بیش از ۹۶ درصد جمعیت روستایی مازندران از نعمت گاز بهره‌مند می‌شوند. این رقم اکنون در بخش گازرسانی شهری ۹۹ درصد است.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن