تشدید نظارت بر چرخه توزیع سوخت با فعال‌سازی دیسپچینگ

سیستم دیسپچینگ به عنوان یکی از ابزار های مهم و کارآمد برای  هماهنگی و نظارت بر مبادلات نفتی در صنعت نفت به منظور کنترل قاچاق سوخت در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران راه اندازی شد.

به گزارش انرژی امروز، صید محمد جمشیدی رئیس بازرسی  فنی و هماهنگی بر مبادلات نفتی شرکت ملی پالایش و پخش گفت با راه اندازی سیستم دیسپچینگ می توانیم میزان قاچاق سوخت را در کشور کنترل و از این طریق تبادلات فرآورده های نفتی را بطور دقیق اندازه گیری و محاسبه کنیم.

وی درباره انجام هماهنگی و نظارت بر مبادلات نفتی افزود: کمیته تخصصی شرکت ملی پالایش و پخش متشکل از نماینده های شرکت ملی پخش، شرکت خطوط لوله و مخابرات، شرکت ملی مهندسی و شرکت های پالایشی کشور و نمایندگانی از مدیریت هماهنگی و نظارت بر تولید و برنامه ریزی تلفیقی ایجاد شده است که با استاندارد سازی و تدوین بخشنامه های کاربردی به هدف های مهم شامل کاهش خطاها، درست عمل کردن مبادلات نفتی و جلوگیری از هدر رفت فرآورده های نفتی دست یافته است و بتوانیم از این طریق به تبادل نظر و تصمیم گیری های بهتر و جلوگیری از اتلاف سرمایه های ملی پرداخته و آن را مدیریت کنیم.

محمد جمشیدی همچنین درباره کمیته دیسپچینگ تصریح کرد: با پایش عملکرد مبادلات به منظور کاهش اتلاف فرآورده های نفتی  از آلودگی محیط زیستی جلوگیری به عمل آمده و پالایشگاه هایی مانند پالایشگاه نفت آبادان و کرمانشاه راکه در داخل شهر فعالیت می کنند ، مطابق با استاندارد محیط زیست تنظیم می کنیم.

رئیس بازرسی فنی و هماهنگی بر مبادلات نفتی افزود: در کنترل و عملکرد دقیق دیسپچینگ از دستگاه های ال جی جی تی و تجهیزات میترینگ با تکنولو‍ژی روز دنیا  استفاده می کنیم.در بعضی از مناطق در تبادل فرآورده ها از پالایشگاه به پخش مناطق تجهیزات میترینگ بطور دقیق اندازه مبادلات را کنترل و میزان آن را تشخیص می دهد تا بتوان آنرا محاسبه و کنترل کرد.

به گفته وی حوزه فعالیت دیگر دیسپچینگ اندازه گیری حجم مخازن و انبارها است که اطلاعات مورد نیاز را در اختیار ما قرار می دهند. اطلاعات مخازن جایگاه های سوخت شامل موجودی فرآورده ها و میزان توزیع و میترینگ آن ثبت و به مرکز دیسپچینگ ارسال می شود. این اطلاعات در دیسپچینگ می تواند به مدیریت و نظارت توزیع فرآورده های نفتی کمک کرده و موجب یکپارچه سازی در عملکرد پخش فرآورده ها در کشور شود.

جمشیدی اضافه کرد:در کشور 85 انبار ، حدود یک هزار مخزن و1200 نقطه بارگیری در انبار های نفت شرکت ملی پخش وجود دارد و در هر نقطه از بارگیری باید سیستم میترینگ وجود داشته باشد . در حال حاضر 45 درصد از این نقاط به این سیستم مجهز شده اند.3200 جایگاه سوخت1200 جایگاه سی ان جی و پنچ اسکله نفتی و 10 واحدتاسیسات گاز مایع در کشور داریم که7 نیروگاه تولید برق کنترل و نظارت قرار دارند.تامین و توزیع فرآورده های نفتی با کیفیت یکی از وظایف ما به مشتریان است.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن