باز هم پرویت و باز هم اطلاعات غلط اقلیمی!

هفته گذشته اسکات پرویت، رییس آژانس حفاظت محیط زیست ایالات متحده، EPA، مصاحبه‌‌ای با یکی از ایستگاه‌های خبری لاس وگاس با موضوع تغییرات اقلیم داشت و طبق معمول، اطلاعاتی که پرویت در این مصاحبه در پاسخ به سوالات ارائه کرد، غلط بودند.

به گزارش خبرنگار بین‌الملل «انرژی امروز» پرویت در این مصاحبه گفته است که ما دقیقا نمی‌دانیم که چه چیزی باعث رخ‌داد گرمایش کره زمین می‌شود.

او در این مصاحبه حرف‌های ضد و نقیض بسیاری گفته است. به عنوان مثال، برای اولین بار و کاملا بی‌سابقه، مدعی شده است که «تمام فعالیت‌های ما به نحوی باعث تغییرات اقلیم می‌شود». این موضوع پیش از این در وب سایت آژانس حفاظت محیط زیست تکذیب می‌شد.

او ادامه داد که «دانشمندان معتقدند که طبیعیت به ویژه از قرن 21 مسوول گرم شدن کره زمین نبوده است. بلکه احتمالا فعالیت‌های بشری است که عامل اصلی گرمایش کره زمین است». آنچه که در این جملات آمده است کاملا با موضع‌گیری پیشین EPA تناقض دارد.

EPA برای این ادعای خود به آخرین گزارش IPCC اشاره کرده است. بر اساس این گزارش با اطمینان 95 درصد، بشر عمده‌ترین عامل گرم شدن کره زمین از سال 1950 است.

پرویت در ادامه گفته است: «مطالعات دانشمندان نشان می‌دهد که آب و هوای بد مثل امواج گرما و سیلاب‌ها بیش از گذشته رخ خواهند داد».

پیش از این هم صفحه شاخص‌های تغییرات اقلیم EPA لیستی از پیامدهای خطرناک تغییرات اقلیم را ارائه کرده بود. خشکسالی شدید، سیلاب، گردبادها و آب گرفتگی مناطق ساحلی از جمله این پیامدها هستند.

اما با این حال، پرویت در ادامه باز هم بر طبل انکار کوبیده است و گفته: آیا این موضوع بشریت را تهدید می‌کند؟ آیا این موضوع بی‌ثباتی به همراه خواهد داشت؟ آیا ما می‌دانیم که بهترین دما چه دمایی است؟ بدترین چیز این است که ما فکر کنیم دقیقا می‌دانیم که در سال 2100 چه اتفاقی خواهد افتاد؟

پرویت در ادامه در خصوص انرژی‌های تجدیدپذیر هم گفته است: انرژی‌های تجدیدپذیر باید بخشی از ترکیب انرژی ما باشند اما اینکه ما فکر کنیم این انرژی‌ها حکمفرما می‌شوند یا منبع انرژی شاخص شوند یک نوع خیال‌پردازی است.

او در خصوص معاهده پاریس هم گفته است که این معاهده یک تجارت بد برای ایالات متحده بود، این معاهده، معاهده کاهش CO2 نبود. اگر این توافق، در خصوص کاهش CO2 بود، نباید به چین و هند اجازه می‌داد که کاهش ردپای کربن خود را تا سال 2030 عقب اندازد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن