توتال بانک اطلاعاتی پیمانکاران ایرانی را ایجاد کرد لوله‌سازان نگران نباشند

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری گفت: شرکت توتال با هدف استفاده حداکثری از ظرفیت‌های ایرانی در توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی، بانک اطلاعاتی گسترده‌ای از پیمانکاران و سازندگان ایرانی ایجاد کرده است.

به گزارش خبرنگار نفت و گاز «انرژی امروز»، حبیب‌اله بیطرف صبح امروز (چهارشنبه) در حاشیه شایش رسمی انستیتو فرآورش گاز در پژوهشگاه صنعت نفت در جمع خبرنگاران افزود: در قرارداد توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی با کنسرسیومی که در رأس آن توتال فرانسه قرار دارد، استفاده حداکثری از ظرفیت‌های ایرانی در بخش پیمانکاران و سازندگان تجهیزات پیش‌بینی شده است و ستاد وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران بر این فرآیند نظارت می‌کنند.

وی گفت: روش به‌کارگیری پیمانکاران و تأمین تجهیزات بر مبنای مناقصه است و اگرچه برخی شرکت‌های لوله‌سازی در ایران در این زمینه ابراز نگرانی کرده‌اند، اما وزارت نفت این موضوع را پیگیری می‌کند و جای نگرانی وجود ندارد.

بیطرف با بیان اینکه  «ر سازنده ایرانی باید هولوگرام معتبر تولید و کیفیت محصول را داشته باشد»، ادامه داد: در صورتی که سازندگان محصول کیفی تولید کنند، اما دارای هولوگرام نباشد، مقرر شده گواهی کیفیت محصول خود را از نهاد صدور گواهینامه کیفیت محصول که در انجمن نفت ایران ایجاد شده است، دریافت کنند.

معاون وزیر نفت درباره انستیتو فرآورش گاز که امروز افتتاح شد، توضیح داد: این انستیتو یکی از ۱۲ انستیتویی است که در قالب قراردادهای پژوهشی بخش پایین‌دست صنعت نفت ایجاد می‌شوند و هدف از تأسیس این انستیتوها، به‌کارگیری ظرفیت‌های علمی و پژوهشی، توسعه فناوری و کسب دانش فنی در حوزه‌های مختلف بخش پایین‌دست صنعت نفت است.

وی عنوان کرد: این انستیتو ساختار ویژه‌ای دارد، از هیئت علمی و پژوهشی پژوهشگاه صنعت نفت استفاده می‌کند و دارای شبکه‌ای از همکاران دانشگاهی داخلی و خارجی و مشاوران ایرانی خواهد بود.

به گفته بیطرف، مجموعه ظرفیت‌های موجود به کار گرفته می‌شود تا ضمن دستیابی به دانش فنی مورد نیاز در حوزه فرآورش گاز، زنجیره ارزش در این حوزه نیز تکمیل شود.

معاون وزیر نفت با اشاره به تنوع فرآورده‌های هیدروکربوری در ایران افزود: باید دانش خود را به منظور ابداع برش‌های جدیدی از هیدروکربور و خلق ثروت جدید و ارزش افزوده به کار گیریم.

بیطرف تصریح کرد: وظیفه فعلی ما استفاده حداکثری و درست از منابع خدادادی هیدروکربوری و در عین حال زمینه‌سازی برای استفاده نسل‌های بعدی از این منابع است.

شایان ذکر است که انستیتو فرآورش گاز پژوهشگاه صنعت نفت، پیرو قرارداد پژوهشی امضا شده بین شرکت ملی گاز ایران و پژوهشگاه صنعت نفت با هدف همکاری پژوهشی در حوزه تصفیه و شیرین‎سازی گاز صبح امروز (چهارشنبه) با حضور حبیب‎الله بیطرف، معاون مهندسی، پژوهش و فناوری وزیر نفت و جمعی از مدیران این معاونت، حمیدرضا عراقی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران و اعضای هیات مدیره این شرکت و جعفر توفیقی، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت و جمعی از مدیران و رؤسای این مجموعه افتتاح شد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن