رونمایی از منطقه فناوری انرژی خوزستان

آیین رونمایی منطقه فناوری انرژی خوزستان (ITEC) با حضور استاندار، هیاتی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی، روسای مراکز علمی و پژوهشی، پارک علم و فناوری و شرکت‌های نفتی استان خوزستان برگزار شد. 

به گزارش انرژی امروز، در این مراسم که امروز چهارشنبه (16 اسفندماه) در شهرک صنعتی شماره 4 اهواز برگزار شد، رئیس انجمن سازندگان تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی خوزستان و رئیس هیات مدیره شرکت فناوران بنیان ایرانیان در سخنانی ایجاد این منطقه را برای استان بسیار با اهمیت عنوان کرد. 

علی کرانی افزود: منطقه فناوری انرژی خوزستان می تواند نقش مهمی در هم افزایی میان شرکت‌های بخش خصوصی فعال در عرصه ساخت قطعات و تجهیزات با شرکت‌های مرتبط با صنایع نفت و گاز ایفا نماید. 

وی با اشاره به تاکید وزیر نفت در این زمینه و همکاری شرکت ملی حفاری ایران و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در شکل گیری این منطقه، خواستار حمایت و پشتیبانی مستمر این شرکت‌ها در راستای رونق بخشیدن به تقویت منطقه فناوری انرژی  استان شد. 

در این آیین اخلاق محمدیان، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خوزستان، ضمن تشریح اقدامات به عمل آمده در جهت توسعه شهرک‌ها گفت: در زمان حاضر در شهرها و مناطق مختلف خوزستان در مجموع 71 شهرک و ناحیه صنعتی داریم که روند توسعه ای دارند.

 دیگر سخنران این آیین فرهاد کیارسی مدیرعامل شرکت فناوران بنیان انرژی ایرانیان بود که با بیان سیر پیگیری‌ها و تحقق ایجاد این منطقه، گفت: خوزستان محل تمرکز، خرید، مصرف و ساخت قطعات و تجهیزات صنعت نفت است و این صنعت می تواند در توسعه زیرساخت‌ها و زمینه‌های رشد و شکوفایی استان به نحو مطلوبی اثرگذار باشد.

 در این مراسم علیرضا زراسوندی رئیس بنیاد نخبگان استان تهران نیز در ارتباط با فرصت‌ها و چالش‌های پیش روی منطقه فناوری انرژی استان مطالبی بیان داشت.

پس از امضای شش تفاهم نامه همکاری میان شرکت فناوران بنیان انرژی ایرانیان و چند مجموعه علمی، پژوهشی و صنعتی، با حضور غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان منطقه فناوری انرژی استان افتتاح و آغاز بکار کرد.

 قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران که به همراه مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت در این آیین حضور داشت؛ بااظهار خوشنودی از راه اندازی این مجموعه اظهار کرد: شرکت ملی حفاری برای امضای تفاهم نامه پس از تشکیل تیم تخصصی و تعیین حداقل 10 عنوان فعالیت در زمینه‌های پروژه، خرید اقلام، خدمات خاص از جمله ارتقاء تکنولوژی و به روز رسانی دستگاه‌های حفاری و تجهیزات آمادگی خواهد داشت. 

محمد رضا تاکایدی افزود: ایجاد چنین مراکزی موجب هم افزایی میان تولید کنندگان و سازندگان استان و کیفیت بخشی به تولیدات  می شود.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن