افزایش 27 درصدی واردات گاز کره جنوبی ازهمه جا به غیر از ایران

در ماه فوریه سال جاری میلادی، میزان واردات گاز طبیعی مایع LNG کره جنوبی با افزایش 27 درصدی همراه بود.

به گزارش خبرنگار بین‌الملل «انرژی امروز» بر اساس داده‌های گمرک کره جنوبی، این کشور در ماه فوریه 4.59 میلیون تن LNG وارد کرده است در حالی که در مدت مشابه سال گذشته میلادی این میزان واردات برابر با 3.60 میلیون تن بوده است.

قطر، بزرگ‌ترین صادر کننده گاز دنیا، به عنوان منبع اصلی تامین گاز کره جنوبی، 1.48 میلیون تن صادرات به این کشور داشته است. این حجم صادرات نسبت به سال گذشته 0.20 میلیون تن افزایش داشته است.

صادرات گاز استرالیا هم به کره جنوبی در همین مدت 0.33 میلیون تن افزایش داشته است و به رقم کلی 0.95 میلیون تن رسیده است. درحالی که واردات از عمان به صورت یکنواخت و 0.42 میلیون تن بوده است.

ایالات متحده هم توانسته است 0.41 میلیون تن سوخت به کره جنوبی ارسال کند. اما در ماه فوریه سال 2017 هیچ نوع وارداتی از ایالات متحده ثبت نشده است.

بقیه LNG مورد نیاز کره جنوبی هم در ماه فوریه از اندونزی، روسیه، مالزی، فرانسه، نیجریه، پروو، برونئی، نروژ، مصر و بریتانیا تامین شده است.

چندی پیش رویترز با انتشار گزارشی با استناد به آمارهای شرکت ملی نفت کره‌جنوبی اعلام کرد «در حالی که کل واردات نفت کره‌جنوبی در ماه ژانویه نسبت به سال گذشته 6.6 درصد رشد داشته و به 99.8میلیون بشکه رسیده، اما واردات این کشور از ایران با افتی 47.3 درصدی نسبت به ژانویه سال گذشته مواجه بوده است.»

در عین حال وزارت نفت با ارسال توضیحاتی نسبت به این خبر رویترز واکنش نشان داد و تاکید کرد: تامین خوراک پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس، علت کاهش صادرات میعانات گازی به کره‌جنوبی بوده است.

در توضیحاتوزارت نفت آمده بود: مقایسه آمار منتهی به ژانویه ۲۰۱۷ و سال ۲۰۱۸ میلادی به دلیل کاهش حجم صادرات میعانات گازی بوده و حجم نفت خام صادراتی ایران به کره‌جنوبی در مدت ذکر شده مطابق قراردادهای بلندمدت و بدون تغییر بوده است. بعد از اجرایی شدن برجام و با افزایش حجم صادرات نفت خام و میعانات گازی، حجم قابل‌توجهی از میعانات گازی ذخیره‌سازی شده بر روی کشتی‌های نفتکش و انبارها به کشور کره جنوبی فروخته شده و در ماه‌های منتهی به ژانویه ۲۰۱۷ تا روزانه ۳۵۰ هزار بشکه میعانات گازی به این کشور ارسال می‌شد. با اتمام میعانات گازی ذخیره شده و همچنین به مدار آمدن پالایشگاه ستاره خلیج فارس از ابتدای سال‌جاری و به منظور تأمین خوراک این پالایشگاه از حجم فروش میعانات گازی به کره‌جنوبی کاسته و معادل آن در اختیار پالایشگاه ستاره خلیج فارس قرار گرفته و هم‌اکنون حجم آن به روزانه ۲۰۰ هزار بشکه رسیده است.»

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن