تدوین سند ارزیابی، انتخاب، تامین و استقرار نرم افزارهای کاربردی در شرکت ملی گاز ایران
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی گاز ایران گفت:هر ساله تعداد زیادی پروژههای نـرم افـزاری در شرکتهای تابعه شرکت ملی گاز ایران تعریف و بـرای تأمین یا اجـرا، بـه دسـت پیمانکـاران سـپرده می شود.
به گزارش «انرژی امروز» از روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، روحالله نوریان، با اعلام این خبر، اظهار داشت: مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات در راستای تأمین نرم افزارهای کیفی، با رعایت اصول یکپارچگی، امنیت، توسعه پذیری، مقیاس پذیری، اطمینان پذیری، تعامل پذیری و کارایی و نیز توجه ویژه به توانمندیهای پیمانکاران این حوزه، سند جامعی برای بررسی، ارزیابی، انتخاب، تأمین و استقرار نرم افزارهای کاربردی در شرکت ملی گاز ایران تهیه کرده است.
وی در ادامه تصریح کرد: از این به بعد در شرکت ملی گاز ایران، پس از تعریف هر پروژه، تیم مربوطه شامل کارشناسان ذیربط امور طراحی و توسعه سیستمهای کاربردی، کارشناس امنیت اطلاعات، کارشناس کنترل پروژه و نماینده کسب و کار تشکیل خواهد شد تا سند مذکور را ویژه سازی و تکمیل کرده و در اختیار پیمانکاران شناسایی شده قرار دهند.
به گفته نوریان، پس از انجام این کار، پاسخهای پیمانکاران در شرایط یکسان مورد بررسی، ارزیابی و مقایسه قرار گرفته و در نهایت، بر اساس حد نصاب معاملات و طی کردن فرآیند قانونی نسبت به تامین نرم افزار مورد نظر اقدام میشود.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی گاز ایران اظهار داشت: این سند در 3 بخش اصلی شامل نیازمندیهای کسب و کار، نیازمندیهای کیفی و نیازمندیهای فنی تهیه شده که بخش کسب و کار آن شامل 3 سرفصل و به فراخور نیاز در حوزه کسب و کار مورد نظر، شامل تعدادی سنجه است. این در حالی است که بخش کیفی شامل 12 سرفصل و تعداد 113 سنجه و بخش فنی نیز شامل 18 سرفصل و تعداد 308 سنجه است.
وی مجموع کل امتیازات شاخصهای کسب و کار، کیفی و فنی را 20.000 امتیاز؛ شامل ۵۰۰۰ امتیاز (کسب و کار)، ۶۰۰۰ امتیاز (کیفی) و ۹۰۰۰ امتیاز (فنی) اعلام کرد.
نوریان در پایان اشاره کرد: جهت جلوگیری از فعالیتهای موازی شرکتهای تابعه و نیز تسریع در فرآیند تخصیص مجوز بهره برداری به نرم افزارهای کاربردی در سطح شرکت ملی گاز ایران، این مدیریت برنامه های دیگری در دست اقدام دارد که متعاقبا به اطلاع خواهد رسید.