در بخش تجدیدپذیرهای ایران میمانیم
اووه کونله که تا کنون 27 میلیون دلار در بخش انرژیهای تجدیدپذیر در ایران سرمایهگذاری کرده میگوید باید جلوی تصمیم شخصی یک نفر ایستاد. به همین دلیل حاضر نیست به خاطر تحریمها ایران را ترک کند.
تحریمهای امریکا علیه ایران، وضعیت مبهمی را برای سرمایهگذاران خارجی پدید آورده است. در بحث انرژیهای تجدیدپذیر، ایران قصد دارد تا سال 2022 به تولید 5 گیگاوت برق از محل انرژیهای پاک (منهای برقابی) برسد.
در دوران توافق برجام، برخی سرمایهگذاران از کشورهایی نظیر آلمان و هلند برای تولید برق از نیروگاههای خورشیدی وارد ایران شدند. دوریون، کمپانی آلمانی در انرژیهای تجدیدپذیر سال گذشته طی همکاری با شریک ایرانی خود، شرکت مکران، نیروگاهی 20 مگاواتی با سرمایهگذاری 27 میلیون دلار در ایران تاسیس کرد و حالا یک پروژه 100 مگاواتی دیگر در دست اجرا دارد.
اووه کونله، مدیرعامل شرکت دوریون مصاحبهای داشته با «پیوی مگزین» که طی آن قویا اعلام کرده بیتفاوت به تحریمهای امریکا علیه ایران، فعالیتش را ادامه میدهد.
به گزارش پیوی مگزین، کونله میگوید با وجود تحریمها سرعت کار پایین آمده است اما او حاضر نیست از کار در ایران دست بکشد:«حتی اگر مجبور شوم پولم را داخل کیف به مرزها ببرم». اشاره او به تامین مالی پروژههایش در ایران است و احتمال عدم همکاری بانکهای بینالمللی برای تراکنش مالی با ایران.
این طور که پیوی مگزین نوشته، دوریون در امریکا بازاری ندارد و برای همین ترسی هم از تحریم ندارد. او به این نشریه گفته:«یک اشتباه که اوباما (رئیس جمهور سابق امریکا) مرتکب شد این بود که این قانون را گذاشت که هر شش ماه رئیس جمهور امریکا آن را تایید کند. الان مهم است که کمی شخصیت از خود نشان دهیم و مقابل تصمیم شخصی یک فرد بایستیم. به همین دلیل هم هست که ما در ایران میمانیم».