امضای تفاهم نامه همکاری مابین شرکت گاز استان کردستان و دانشگاه استان

با حضور مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان، رئیس دانشگاه استان و تنی چند از مسئولان دو سازمان تفاهم نامه همکاری بین دو سازمان به امضا رسید.

مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان، ضمن عرض خیر مقدم و ابراز خرسندی از امضای تفاهم نامه، گفت: گاز یکی از صنایع پرریسک محسوب شده که با استانداردهای زیادی سروکار دارد که اگر کارشناسان با این استانداردها آشنا نباشند، در اجرای پروژه های گازرسانی و حفظ و نگهداری تاسیسات با مشکل مواجه می شوند.

احمد فعله گری افزود: در اجرای پروژه های گازرسانی توانمندی خاص و ظرفیت بسیار مناسبی وجود دارد که می تواند مبنای مطلوبی در جهت مطالعه، تحقیق و تفحص در اختیار اساتید و پژوهشگران دانشگاه کردستان قرار دهد.

فعله گری ادامه داد: استاندارد اجرای پروژه های گازرسانی در شرکت ملی گاز ایران تدوین می شود ولی برای به روز کردن و بومی کردن این استانداردها نیاز است همکاری نزدیکی مابین دو سازمان بوجود آمده تا نسبت به تدوین استانداردهای بومی و محلی اقدام شود و این اقدام، کاری بس پسندیده و مطلوب است.

وی خاطر نشان کرد: شرایط ویژه جغرافیایی و توپوگرافی استان باعث می شود عملیات اجرایی لوله گذاری با شرایط ویژه‌ای صورت گیرد و گاهی عبور از رودخانه‌های پرآب، مناطق شیب دار و پلکانی و عبور از کوه‌ها و دره‌ها را شامل می‌شود و این امر می طلبد با مطالعه و تحقیق استانداردهای متناسب با شرایط تدوین شود.

این مقام مسئول ادامه داد: زمینه دیگر همکاری مابین دو سازمان ، بحث آموزش پرسنل است که باعث می شود برای روش های ابداعی انجام کار، استانداردسازی کنند و در بحث کالیبراسیون وسایل انداره گیری نیز می توان از ظرفیت آزمایشگاه های پیشرفته دانشگاه کردستان بهره برد

در ادامه جلسه، رئیس دانشگاه کردستان طی سخنانی اظهار کرد: بسیار جای خرسندی است که زمینه همکاری با شرکت گاز استان فراهم شده و این امر باعث می شود تا تعامل بین دو سازمان بیشتر و کاربردی تر شود و انعقاد تفاهم نامه مسیری برای تعاملات دو سویه فراهم کرده است .

فردین اخلاقیان افزود: این تفاهم نامه یک رابطه تکنیکال و مهندسی است و انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه کردستان در جهت شناخت نیازهای تحقیقاتی و آموزشی و اعتمادی که به اساتید و پژوهشگران این دانشگاه شده، جای تقدیر و تشکر داشته و امید است قدم های مثبتی در جهت تدوین و پیشبرد اهداف استراتژیک شرکت گاز استان کردستان برداشته شود .

رئیس دانشگاه کردستان در ادامه سخنان گفت: امروزه گاز طبیعی یکی از مهمترین حامل های انرژی است که 70 درصد از سبد انرژی مربوط به این ماده حیاتی است و بایستی استفاده از آن با دانش و فن همراه باشد و تحقیقات زیربنایی در این رابطه می تواند در ارائه بهتر خدمات موثر و اثربخش باشد.

وی افزود: براساس این تفاهم نامه، یک همکاری نظام یافته میان دانشگاه کردستان از یک سو و شرکت گاز استان جهت مشارکت در حوزه های پژوهشی، آموزشی و تحقیقاتی با هدف رفع نیازهای گاز کردستان برقرار می شود .

اخلاقیان در پایان سخنان گفت: دانشگاه کردستان قادر است تا درخواست های تحقیقاتی و آموزشی شرکت گاز استان را شناسایی و در مرحله بعدی با استفاده از دانش اساتید گروه های مرتبط آنها را بررسی و نتایج تحلیل و راهکارهای عملی را ارائه کند.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن