چهارمین رویداد `شتاب` استان اردبیل با محوریت صنعت برق برگزار شد

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل از برگزاری چهارمین رویداد شتاب استان اردبیل با محوریت صنعت برق از 23 تا 25 آبان ماه سال جاری خبر داد.

 حسن محمدی با اعلام این خبر اظهار داشت: رویداد شتاب به منظور راه اندازی شرکت‌ها و کمپانی‌های نوپا بر گزار می‌شود، به عبارتی دیگر راه حلی نوین برای حل یک مسئله ارائه می‌دهد، در حالی که تضمینی برای نیل به هدف تعیین شده وجود نداشته باشد.

محمدی ادامه داد: این رویداد در حقیقت فرهنگی نوینی برای ظهور ایده‌ها و اندیشه است و خلاقیت بر فراز ایده‌های موجود است که هدف آن برطرف کردن مشکلات موجود در نقاط کلیدی  است.

وی گفت: به منظور استفاده از این پتانسیل موجود،  شرکت توزیع نیروی برق استان با همکاری پارک علم و فناوری، بنیاد نخبگان، دانشگاه محقق، دانشگاه آزاد و سازمان نظام مهندسی استان اقدام به برگزاری رویداد شتاب  در خصوص مدیریت مصرف و راهکارهای گذر از پیک سال 98 کرده است.

محمدی با بیان اینکه برگزاری چنین رویدادی موجب باروری فکری و اندیشه‌های نو و کوچک را فراهم می‌نماید که می‌توانند منشا تحولاتی بزرگ در صنعت برق شود، افزود: در پی اعلام برگزاری این رویداد تعداد 107 نفر از متخصصین، اساتید، دانشجویان و صاحبنظران صنعت برق  نسبت به ثبت نام اقدام کردند و از بین این شرکت کنندگان 41 نفر ایده‌های خود را در جلسهٔ اول ارائه کردند.

محمدی گفت: ایده‌های ارائه شده توسط 10 نفر از مربیان سازمان پارک علم و فناوری که دارای تجارب متعدد تولید، کسب و کار بودند و همچنین  10 نفر از مشاورین مجرب شرکت توزیع نیروی برق استان مورد بررسی قرار گرفتند و راهکارهای تبدیل این ایده به کسب و کار و تجاری سازی را بررسی نمودند که در نهایت 20 ایده از میان 41 ایده انتخاب و در جلسه نهایی با حضور اساتید و افراد فوق ارائه شد.

 وی گفت: از میان  20 ایده مطرح شده که اکثرا در مورد پروژه‌های ساخت تجهیز بودند پنج ایده  مورد تایید و اقبال نهایی قرار گرفت که از میان ایده‌های برگزیده موضوعاتی همچون تولید برق از طریق  PVT، مقره های متحرک هوشمند با استفاده از ساختار نانو، کانکتورهای کم تلفات کابل خودنگهدار، بومی سازی آشکار ساز خط، بازیافت تلفات حرارتی موتورهای احتراقی و همچنین موارد مختلفی در خصوص نحوه اطلاع رسانی مشترکین در ساعات پیک بار و کنترل مصارف مربوطه در ساعات پیک بار و طراحی و ساخت APP  جامع 121 در بین  20  ایده اول قابل تقدیر بودند.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد شرایط به وجود آمده می‌تواند صنعت برق را در حل مشکلات یاری رساند به شرطی که موضوع استارت آپ در سطح ملی و با استفاده از پتانسیل موجود تحلیل ومورد توجه قرار گیرد  .

 محمدی در انتهای سخنان خود افزود: بضاعت شرکت‌کنندگان این استان در حد تولید و پرورش چند ایدهٔ کاربردی، مهم و موثر بوده و به طور حتم در صورت توسعه موضوع نتایج بهتر و بهینه‌تری حاصل خواهد شد.  

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن