قطع جریان خطوط انتقال نفت از رودخانه کارون

به گفته مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، برای ماشین‌آلات سنگین 3 شیفت کاری برقرار شده است و حدود ۷۰۰ نفر به ستاد بحران در شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب فعالیت می کنند.

به گزارش «انرژی امروز»، احمد محمدی در نشست ستاد هماهنگی و پشتیبانی مدیریت بحران شرکت ملی نفت ایران که با حضور وزیر نفت برگزار شد، با ارائه گزارشی از اقدام‌های انجام‌شده در دوران مواجهه استان خوزستان با سیل، گفت: بخشی از وظیفه ذاتی شرکت‌های مستقر در جنوب تولید نفت است و بخشی نیز خدمات‌رسانی به فرآیند تولید و بخشی برقراری جریان سوخت و بخشی نیز جریان جاده‌ای ریلی را تامین می‌کنند.  

محمدی با اشاره به اینکه در مدت سیل افزون بر وظیفه یادشده، در حوزه مسئولیت اجتماعی به‌ویژه به استان خوزستان کمک شایانی شد، افزود: در همان روزهای نخست که موضوع سیل مطرح شد، همه شرکت‌های حاضر تمام قد حضور یافته و پابه پای مسئولان ستاد بحران حضور داشتند.

به گفته او، متناسب با شرایطی که به‌ویژه اقلیم خوزستان داشت اگر همکاری میان دستگاه‌های مختلف نبود شاید به سمتی می‌رفتیم که امکان گذر از سیل وجود نداشت، همه تلاش کردند و هدف همگان این بود که آسیب جانی به وجود نیاید.

محمدی گفت: با توجه به شرایطی که به وجود آمد، ابتدا شرکت‌ها در پهنه گستره سیل توسط فرماندهی ستاد بحران استان تقسیم شدند، پس از گذشت چند روز از سیل، ما پیشنهاد دادیم که شرکت‌ها ناحیه‌بندی و معین شهرستان‌های سیل زده شوند تا مدیریت منابع و مدیریت کار داشته باشیم؛ در کنار آن یک فرماندهی میدان‌ برای حفاظت و حراست از تاسیسات خود ایجاد کردیم.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب همچنین از قطع جریان خطوط انتقال نفت و فرآورده عبوری از رودخانه کارون در جریان سیلاب اخیر خبر داد.

نکته مهم در توضیحات وی، ارائه این گزارش بود که اعلام کرد: یکی از موارد نگرانی ما پلی بود که از روی رودخانه کارون می‌گذشت که حدود ۲۰ خط انواع سیالات و سازه‌های مختلف از گاز ترش، مایعات گازی و … را شامل می‌شد، با توجه به گزارش‌های دریافتی، گروهی شبانه روزی در دو سمت این پل مستقر شدند.

محمدی گفت: در رامشیر برای خط انتقال و صادرات نیز تیم شبانه‌روزی مستقر شد؛ برای نخستین بار با هماهنگی نظارت بر تولید شرکت ملی نفت، عملیات انتقال نفت و مایعات گازی و گاز سیال از پل کریدوررا که از رودخانه کارون می‌گذشت به دلیل بالا آمد آب تا هفت سانتیمتری عرشه پل، متوقف کردیم؛ خطوط را  تخلیه و پر از آب کردیم تا اگر خدای ناکرده شرایط اضطرار پیش آمد و دچار آب گرفتگی شدند یک فاجعه زیست محیطی رخ ندهد.

وی با بیان اینکه نزدیک به ۴۰۰ هزار بشکه نفت آسماری از شرق به غرب در این خط‌ لوله جریان داشت، ادامه داد: با این اقدام  بخشی از نفت جبرانی از دیگر شرکت‌ها تامین و بخشی هم کاهش تولید ایجاد شد تا شرایط بحران را مدیریت کنیم و خسارت زیست محیطی ایجاد نشود.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، ناوگان این شرکت تا این لحظه در تامین بالغ بر ۳۸۰ ماشین‌آلات مختلف سنگین، نیمه سنگین و سبک کمک کرده است و اظهارنظر استانداری و ستاد بحران حاکی از رضایت‌مندی از مجموعه نفت است.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن