توسعه مسیرهای دوچرخه منوط به استقبال مردم از حمل و نقل پاک است

شهردار تهران گفت که توسعه مسیرهای دوچرخه در پایتخت منوط به استقبال مردم از حمل و نقل پاک است.

پیروز حناچی صبح امروز در حاشیه سه شنبه بدون خودرویی دیگر که این بار با حضور محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شد، با حضور در جمع خبرنگاران گفت: کمپین سه شنبه های بدون خودرو یک حرکت نمادین است که از یک روز خاص شروع می شود، اما امیدواریم تمام روزهای ما بدون خودرو باشد.

وی با بیان اینکه شهرمان حال خوبی ندارد و باید از میزان تردد با خودروهای شخصی بکاهیم، ادامه داد: در این مسیر، همراهی مسئولین، به ویژه مسئولین ارشد دولتی بسیار تاثیرگذار است. از آقای آذری جهرمی تشکر می کنم که امروز دعوت ما را پذیرفته و به عنوان جوان ترین عضو کابینه به این حرکت پیوستند.

شهردار تهران با بیان اینکه سه شنبه بدون خودرو الزاما به معنای استفاده از دوچرخه نیست و شامل استفاده از مترو هم می شود، عنوان کرد: هر اندازه که از خودروی شخصی کم تر استفاده کنیم، از میزان آلاینده ها در شهر کاسته می شود.

حناچی با اشاره به اینکه کمپین سه شنبه های بدون خودرو حرکتی عمومی است و من تمام شهروندان را به این پویش دعوت می کنم، تصریح کرد: در حال حاضر توسعه مسیرهای دوچرخه در حال انجام است؛ به طور مثال این مسیرها در مرکز شهر در خیابان های طالقانی، حافظ و کریمخان و بلوار کشاورز توسعه یافته است و شبکه موجود کامل تر هم خواهد شد. 

به گفته شهردار تهران؛ میزان استقبال از استفاده از دوچرخه ارتباط مستقیمی با توسعه این مسیرها در پایتخت دارد.

حناچی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به این سوال که بخش زیادی از سرمایه های مردم در خانه های خالی بلوکه شده است و راه حل شهرداری در این زمینه چیست، گفت: این موضوع در دولت هم مطرح است؛ واقعیت این است که در تهران مسکن به اندازه نیاز تولید شده، اما به تقاضای موثر جواب نداده ایم. این بدان معناست که مسکن در جهت دیگری تولید شده است.

وی با بیان اینکه در مورد واحدهای خالی اتفاق نظری وجود ندارد، اما به هر حال پیش بینی می شود چند صد هزار واحد خالی در تهران داشته باشیم، تصریح کرد: در دنیا این موضوع را با اخذ مالیات بر املاک تعدیل می کنند، اما در ایران در این زمینه ضعف داریم. تلاش برای حل این مشکل در دولت پیگیری می شود و امیدواریم راهکاری برای این موضوع پیدا کنیم.

شهردار تهران در پاسخ به این سوال که برخی از اجاره نشین ها در تهران در حال رانده شدن به حاشیه شهر هستند، تصریح کرد: این موضوعی چند وجهی است؛ سهم اجاره بها باید کنترل شود و اجاره نشین ها از دولت انتظار دارند میزان افزایش اجاره بها توسط دولت تعدیل شود. از طرف دیگر، افرادی که ملک خود را اجاره می دهند سرمایه خوابیده و سود و ضرر را محاسبه می کنند که در نهایت باید تعادلی بین منافع مالک و مستاجر شکل بگیرد. به طور کلی، این موضوع چندان کالبدی و ساختمانی نیست و بیشتر جنس اقتصادی دارد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن