برپایی هفتمین کنفرانس بین المللی رباتیک و مکاترونیک در آبان ماه
هفتمین کنفرانس بینالمللی رباتیک و مکاترونیک با هدف ایجاد فضایی علمی و با حضور انجمنهای مرتبط جهت تبادل نظر میان محققان و صاحبان صنایع مربوطه و ایجاد ارتباط مستقیم میان آنها در دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشود.
دکتر حسین نجات، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف و دبیر اجرایی هفتمین کنفرانس بینالمللی رباتیک و مکاترونیک با اعلام خبر برگزاری این رویداد گفت: با توجه به رشد روزافزون تکنولوژی در جوامع بینالملل، نیاز به پیشرفت در حوزه رباتیک و مکاترونیک جهت همگام شدن با کشورهای در حال رشد امری ضروری است. از آنجا که ایران از جمله کشورهای در حال توسعه در حوزه رباتیک و مکاترونیک است، این رویداد نقطه عطفی برای مهندسین و متخصصین از سازمانهای آکادمیک و صنعتی جهت تکامل یک رویکرد جمعی در راستای دستیابی به نیازهای امروزی و آینده صنعت رباتیک محسوب میشود.
وی افزود: در این کنفرانس علاوه بر ارائه مقالات علمی، در جهت تشویق دانشجویان و صنعتگران و همچنین کمک به گسترش زمینههای کاربردی رباتیک و مکاترونیک یک نمایشگاه و مسابقه خلاقیت به موازات کنفرانس برگزار خواهد شد. همچنین نشستهایی در جهت استفاده از ظرفیتها و پتانسیل شرکتهای خصوصی جهت توسعه صنعت رباتیک مورد بحث و ارزیابی قرار خواهد گرفت.
دکتر نجات در ادامه به محورهای این رویداد سه روزه اشاره کرد و گفت: رباتهای پرنده و زیرآبی، رباتهای بیولوژیکی، رباتیک شناختی، رباتهای همکار، رباتهای موازی، رباتهای کابلی، سیستمهای کنترل، رباتهای انساننما، سیستمهای هوشمند و رباتیک، پایداری رباتها، سیستمهای مکاترونیکی، شناسایی و مدلسازی، طراحی حرکت و یادگیری، مکاترونیک نوری، رباتهای احتمالاتی، رباتهای تغییر شکلپذیر، رباتیک در توانبخشی، کنترل در رباتیک، رباتهای خدماترسان، رباتیک از دور، رباتیک در پزشکی، بینایی و رباتیک، رباتهای سیار، رباتهای میکرو و نانو و زمینههای پیشرفته در رباتیک و مکاترونیک هوشمند از جمله محورهای اصلی این رویداد بینالمللی است.
هفتمین کنفرانس بینالمللی رباتیک و مکاترونیک (کنفرانس بینالمللی ایکرام) طی روزهای ۲۸ تا ۳۰ آبانماه ۱۳۹۸ در دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد شد و علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس icrom.ir مراجعه کنند.