سوبارو فقط خودروهای الکتریکی تولید می کند
بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.
افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
از آنجایی که بسیاری از خودروسازان برتر و معروف در جهان به سمت و سوی طراحی، توسعه، تولید و عرضه وسائل نقلیه تمام برقی، هیبریدی و پلاگین هیبریدی روی آورده اند، به تازگی شرکت ژاپنی سوبارو نیز اعلام کرده است که تا اواسط دهه ۲۰۳۰ میلادی تنها خودروهای الکتریکی، پاک و دوستدار محیط زیست تولید و عرضه خواهد کرد.
بر اساس گزارش وب سایت موتور۱، شرکت سوبارو یکی از خودروسازان مشهور ژاپنی است که سهم قابل توجهی از بازار این کشور و بسیاری دیگر از کشورهای جهان را به خود اختصاص داده و عملکرد موفقیت آمیزی در جلب نظر و توجه مشتریان برای خود به ثبت رسانده است.
این خودروساز تاکنون نسخه های برقی سازی شده جدید و محدودی از برخی از مدل خودروهای خود همچون کراستک هیبریدی ( Crosstrek Hybrid) و فورستر ایباکسر (Forester e-Boxer) را روانه بازارهای ایالات متحده و اروپا کرده است.
بر اساس گزارش رویترز، این شرکت قرار است از جدیدترین تکنولوژی های تویوتاموتورز در رابطه با توسعه خودروهای هیبریدی قدرتمند بهره بگیر. به گفته کارشناسان و تحلیلگران، این تکنولوژی ها بدون شک به توسعه و تولید خودروهای باکیفیت و قدرتمندی که آلایندگی بسیار کمی دارند و تحت برند ژاپنی سوبارو روانه بازارهای جهانی خواهند شد، کمک بسزایی می کند.
به باور آنها، سوبارو بدین ترتیب تصمیم گرفته است که تا دهه ۲۰۳۰ میلادی حداقل ۴۰ درصد از محصولات خود را به صورت تمام الکتریکی و بقیه خودروها را نیز به صورت برقی سازی شده، هیبریدی و پلاگین هیبریدی تولید و عرضه خواهد کرد.
کشورهای پیشگام در استفاده از وسایل نقلیه پاک و دوستدار محیط زیست سعی دارند با ارائه تسهیلات ویژه و تبلیغات گسترده، مردم و شهروندان خود را همواره به استفاده و خرید وسایل نقلیه برقی و هیبریدی تشویق و ترغیب کنند. دولت چین اعلام کرده است که تا سال ۲۰۲۵ میلادی باید حداقل یک دستگاه از پنج دستگاه خودرویی که در این کشور وجود دارد، برقی و هیبریدی باشد.
دولتهای بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا، حفظ محیط زیست و کاهش دمای کره زمین، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتا تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدودا دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.