بهره برداری از ۳ طرح ایمنی در مناطق نفت‎خیز جنوب

آیین افتتاح سه طرح استخر امداد و نجات، رهایی از بالگرد ساقط در آب (HUET) و زمین آتش مجتمع آموزش فنون اهواز با حضور مدیر عامل و مدیران ارشد مناطق نفتخیز جنوب، فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید تندگویان وزارت نفت-جنوب و جمعی از مدیران ارشد استانی بر گزار شد.

آیین افتتاح سه طرح استخر امداد و نجات، رهایی از بالگرد ساقط در آب (HUET) و زمین آتش مجتمع آموزش فنون اهواز با حضور مدیر عامل و مدیران ارشد مناطق نفتخیز جنوب، فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید تندگویان وزارت نفت-جنوب و جمعی از مدیران ارشد استانی بر گزار شد.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب ضمن ادای احترام به بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی (ره)، شهدای انقلاب و دفاع مقدس و مدافعان حرم به ویژه شهید سپهبد قاسم سلیمانی و تبریک چهل و یکیمن سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، گفت: مفتخریم که امروز پس از ۴۱ سال و با وجود همه مشکلاتی که دشمنان انقلاب برای ما به وجود آورده و همچنان در تلاش هستند تا عزم و اراده ما را نسبت به تحقق اهداف انقلاب دچار چالش کنند، کشور روز به روز پیشرفته تر، توسعه یافته تر و مقتدرتر در صحنه های بین المللی ظاهر می شود و این جز با رشادت ها و شهادت انسان های بزرگی مانند شهید سلیمانی محقق نمی شد.

احمد محمدی افزود: شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به نیابت از ۸۰ میلیون ایرانی، در حال فعالیت در حوزه انرژی است که این شرکت را به عنوان یکی از بزرگترین نیروهای محرکه اقتصادی کشور مبدل ساخته و باید در راستای نیل به اهداف تولیدی و عمل به مسئولیت های محوله به گونه ای گام برداشت تا هیچ گونه خللی در تولید پایدار روی ندهد و یکی از مهمترین عوامل در دستیابی به این مهم، آموزش است.

وی با بیان اینکه در سال ۹۹ امور اجرایی کلیه آموزش های شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به صورت یکپارچه توسط مجتمع آموزش فنون اهواز راهبری خواهد شد، یادآور شد: مجتمع آموزش فنون اهواز به عنوان هاب آموزشی صنعت نفت ایران فعالیت خود را ادامه خواهد داد و علاوه بر سایر شرکت های زیر مجموعه صنعت نفت، این آمادگی وجود  دارد تا به نیروی انسانی سایر سازمان های استان خوزستان نیز خدمات آموزشی روزآمد ارائه کند.

رئیس مجتمع آموزش فنون اهواز نیز ضمن تقدیر از حمایت های مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و تلاش های کارکنان این مجتمع، به تشریح سه طرح مذکور پرداخت و گفت: استخر امداد و نجات در فضایی به وسعت ۱۲۵۰ متر مربع و کاسه استخر استاندارد ۳۱۲.۵ متر مربع با عمق چهار متر جهت انجام آموزش امداد و نجات احداث شده است و سعی کرده ایم تا با ایجاد یک اتاق هیدرولیک، تجهیزات شبیه ساز شرایط دریایی را جهت ارائه آموزش های HUET در آن قرار دهیم. وی اضافه کرد: براین اساس این طرح به اولین مرکز آموزشی کاملا مکانیزه در کشور مبدل شده است.

علی صفی خانی با بیان اینکه این پروژه ها با همکاری یک شرکت دانش بنیان و با استفاده از دانش بومی و تجهیزات ایرانی اجرا شده است، اظهار کرد: زمین آتش نیز در راستای ارتقا سطح آمادگی آتش نشانان در زمینی به وسعت ۴ هزار متر مربع احداث شده و در آن از سامانه های تمام اتوماتیک شبیه ساز آتش و مهار استفاده شده است.

به گزارش «انرژی امروز» از شرکت ملی نفت ایران، وی در پایان با تاکید بر اینکه پیشگیری از آسیب به سرمایه های انسانی سازمان از اولویت های اصلی پیش بینی و اجرای طرح های مذکور بوده است، گفت: برای احداث استخر و زمین آتش حدود ۴۸ میلیار ریال هزینه شده است.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن