هماهنگی میان آب و اقلیم در برنامه‌ریزی کلان ملی لازم است

وزیر راه می‌گوید: انتخاب شعارهای « اقلیم و آب » سازمان جهانی هواشناسی و «آب و تغییر اقلیم» سازمان جهانی آب در سال ۲۰۲۰ به ضرورت هماهنگی میان این دو حوزه در برنامه‌ریزی کلان در سطوح ملی و بین‌المللی دلالت دارد.

محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی با صدور پیامی روز جهانی هواشناسی را تبریک گفت.

متن این پیام به شرح ذیل است:

دما از بدیهی‌ترین شاخص‌های مطالعات اقلیمی است و امروزه موضوع اقلیم و تغییرات آن به یکی از مهم‌ترین چالش‌های جهانی تبدیل شده است. سال گذشته در حالی سپری شد که میانگین دما در مقیاس جهانی ۱ ۱ درجه سلسیوس نسبت‌به میانگین دمای پیش از انقلاب صنعتی افزایش داشت.

ذوب سریع یخچال‌های قطبی و بالا آمدن تراز آب اقیانوس‌ها از بارزترین پیامدهای افزایش دما در دنیاست. اما ملموس‌ترین نتایج این گرمایش جهانی، تعدد رخدادهای مخاطرات جوی و اقیانوسی است که به‌صورت وقوع خشکسالی‌های ممتد، سیلاب‌های مخرب، امواج گرمایی و غیره در سراسر جهان ظهور یافته‌اند و یقینا ارتباط بی‌بدیلی با موضوع آب و مدیریت منابع آبی دارند.

انتخاب شعارهای « اقلیم و آب » سازمان جهانی هواشناسی و «آب و تغییر اقلیم» سازمان جهانی آب در سال ۲۰۲۰ به ضرورت هماهنگی میان این دو حوزه در برنامه‌ریزی کلان در سطوح ملی و بین‌المللی دلالت دارد.

اینجانب روزجهانی هواشناسی را به تمامی هواشناسان به‌ویژه همکاران پرتلاش سازمان هواشناسی کشور تبریک می‌گویم و از خداوند متعال توفیق روزافزون این عزیزان را در آن سازمان به‌عنوان یکی از سازمان‌های بنیادی و تابعه وزارت راه و شهرسازی خواستارم.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن