اتمام نخستین پیگیرانی هوشمند خط لوله هفتم سراسری انتقال گاز

برنامه تعمیرات اساسی و اضطراری اجرا می شود

نخستین پیگیرانی هوشمند خط لوله هفتم سراسری به طول 231 کیلومتر با تلاش و زحمات کارکنان منطقه شش عملیات انتقال گاز با رعایت موارد ایمنی و بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی به پایان رسید.

علیرضا عربلو، سرپرست منطقه با اعلام این خبر گفت: جهت بررسی وضعیت سلامت خط لوله هفتم سراسری و مشخص نمودن عیوب خط، پیگرانی هوشمند بر اساس برنامه ریزی انجام شده از اواخر سال گذشته آغاز و بعد از حدود یک ماه در فروردین ماه سال 1399 با موفقیت پایان یافت.
عربلو با بیان اینکه این عملیات شامل پنج مرحله پیگرانی بوده که در هر مرحله برخی از موارد مربوط به وضعیت خط لوله مشخص می گردد، ادامه داد: پس از بررسی نتایج پیگ هوشمند، برنامه های تعمیرات اساسی و اضطراری برای به حداقل رساندن آسیب ها و انتقال پاک، ایمن، پایدار و بهره ور گاز طبیعی به مصارف خانگی و صنعتی، تعریف و اجرا خواهد شد.
سرپرست منطقه اظهار داشت: در شرایطی که ویروس کرونا در کشور شیوع پیدا کرده و مخاطرات و مشکلاتی را به وجود آورده است کارکنان واحدهای عملیاتی این منطقه ضمن رعایت موارد ایمنی و بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی با تکیه بر همت و تلاش و ایثار و از خودگذشتگی و در جهت خدمت رسانی به مردم عزیزمان طبق برنامه ریزی انجام شده این عملیات را با موفقیت به پایان رساندند.
علیرضا عربلو در پایان از زحمات کارکنان تلاشگر در واحدهای مرکز بهره برداری خطوط لوله سرخون، امور بازرسی فنی, دیسپچینگ، شیرهای خودکار، امور HSE و پدافند غیر عامل، خدمات اجتماعی و رفاهی تقدیر و تشکر نمود.
به گزارش «انرژی امروز» از روابط عمومی منطقه شش عملیات انتقال گاز، حدود 800 کیلومتر از خط لوله هفتم سراسری در محدوده منطقه شش عملیات انتقال گاز قرار دارد که از عسلویه آغاز و تا استان سیستان و بلوچستان ادامه دارد که در تیرماه سال جاری گستره اول این خطوط به طول 440 کیلومتر، برای دومین بار در سال جاری مورد عملیات پیگرانی قرار گرفت.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن