تولید 150 کیلووات برق توسط دستگاه‌های اجرایی در استان کهگیلویه و بویراحمد

تامین 20 درصد انرژی دستگاه‌های اجرایی از نیروگاه‌های خورشیدی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد از تولید 150 کیلووات برق توسط دستگاه‌های اجرایی این استان با این شیوه نوین خبر داد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به آخرین اقدامات دستگاه‌های اجرایی این استان در ارتباط با تامین 20 درصد انرژی خود با استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی، از تولید 150 کیلووات برق توسط دستگاه‌های اجرایی این استان با این شیوه نوین خبر داد.
داود راهزادی با بیان این مطلب گفت: هم اکنون 9 دستگاه اجرایی در استان کهگیلویه و بویراحمد 150 کیلووات برق با استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی تولید می‌کنند که البته این میزان تولید اندک است.
وی با بیان اینکه شرکت توزیع نیروی برق، شرکت آب و فاضلاب(شهری و روستایی)، شرکت گاز، سازمان برنامه و بودجه، اداره کل اقتصاد و دارایی، پارک علم و فنآوری، دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و شرکت شهرک‌های صنعتی، دستگاه‌های اجرایی تولیدکننده برق با بکارگیری نیروگاه‌های خورشیدی در استان به‌شمار می‌آیند، اظهارداشت: ظرفیت تولید نیروگاه‌های خورشیدی این دستگاه‌های اجرایی از 10 کیلووات تا 25 کیلووات است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد، افزایش امنیت صنعت برق، کاهش تلفات و مشکلات فنی شبکه، عدم نیاز به سرمایه گذاری بالا، برخورداری از دوره احداث کوتاه و بازگشت سریع سرمایه، کاهش انتشار آلاینده‌های زیست محیطی، ایجاد منبع جدید کسب درآمد و کاهش نیاز به سرمایه‌گذاری برای توسعه شبكه انتقال و توزیع را از مهم‌ترین مزایای احداث نیروگاه‌های خورشیدی برشمرد.
راهزادی، تامین برق مطمئن، پیك سایی، بهبود پدافند غیرعامل، افزایش راندمان و تولید همزمان برق و حرارت برای مولدهای گازسوز را از مهم‌ترین کاربردهای نیروگاه‌های خورشیدی عنوان کرد.
وی افزود: هیئت دولت در شهریورماه 1395 مقرر کرد که وزارتخانه‌‌ها، موسسات دولتی، نهادهای عمومی غیردولتی و شرکت‌های دولتی موظفند تا مدت ٢ سال حداقل ٢٠ درصد از برق مصرفی ساختمان‌های خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تامین کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:‌ طبق محاسبات انجام شده، مصرف برق ادارات و مؤسسات دولتي کشور حدود هشت هزار مگاوات در ساعات پرباری روز است که اگر همین میزان ملاک تامین 20 درصدی آن از بخش تجدیدپذیرها قرار گیرد می‌تواند جهش قابل توجهی در عرصه نصب نیروگاه های تجدیدپذیر باشد.
به گزارش «انرژی امروز» از وزارت نیرو، راهزادی از پیگیری‌های مستمر کارشناسان مرتبط با احداث و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی در دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد و خاطرنشان کرد: متاسفانه اغلب این دستگاه‌ها به بهانه نبود اعتبارات لازم از اجرایی نمودن مصوبه هیئت وزیران در این ارتباط خودداری می‌کنند.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن