کاهش 9 میلیون بشکه ای مصرف بنزین با قرنطینه جهانی
اثرات دورکاری کارمندان بر مصرف انرژی (بخش دوم)
دور کاری و کار کارمندان از خانه چقدر در کاهش مصرف انرژی و کاهش انتشارات گازهای متان نقش دارد؟
به گزارش «انرژی امروز» انتشار بیماری همه گیر کرونا، باعث شده است بسیاری از شرکت های بزرگ مثل فیس بوک، توییتر و گوگل از کارمندان خود خواسته اند از منزل خود مسوولیت های کاری خود را دنبال کنند.
در بخش قبل گزارش میزان کاهش انتشار گاز دی اکسید کربن با در خانه ماندن کارمندان بررسی شد.
بحران کووید 19 عواقب بحران زای زیادی بر بخش حمل و نقل عمومی داشت. اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده می گوید در سراسر دنیا قرنطینه هایی که کشورهای مختلف برای مقابله با این بیماری اعمال کردند باعث شد 50 تا 75 درصد ترافیک جاده ها کاهش یابد. در ماه آوریل، حدود یک سوم جمعیت دنیا در قرنطینه کامل بودند، بنابراین میزان مصرف بنزین در دنیا بیش از 9 میلیون بشکه در روز و میزان مصرف گازوئیل هم تا 6 میلیون بشکه در روز کاهش یافت.
بیش از 59 درصد کارمندان در کشورهای تحت تاثیر این ویروس از خانه کار می کردند و برخی از این افراد هم با مشکل از دست دادن شغل خود مواجه بودند، تاثیر آن بر ترافیک جاده ها بیشتر مشخص بود.
شهرهای بزرگ شاهد کاهش 65 تا 95 درصدی ساعات ترافیک بودند. از سویی میزان آلودگی هوای حاصل از ترافیک جاده ها هم به شدت کاهش یافت. یکی از این نمونه ها در دهلی نو دیده شد و در این شهر سطح دی اکسید نیتروژن در مدت زمان قرنطینه در مقایسه با روزهای قبل، حدود دو سوم کاهش داشت.
قرنطینه ها بر مصرف انرژی شهری هم تاثیر داشت. هرچند کل مصرف برق بیش از 20 درصد کاهش یافت اما گزارش ها می گویند مصرف برق مناطق مسکونی با ماندن مردم در خانه ها بیشتر شد. در برخی مناطق ایالات متحده، مصرف برق مناطق مسکونی در روزهای تعطیل بین 20 تا 30 درصد افزایش داشت. در بریتانیا، مصرف برق مناطق مسکونی در روزهای آغاز قرنطینه تا 15 درصد افزایش یافت.