افزایش ظرفیت مولدهای تولید پراكنده شبكه برق منطقه‌ای تهران

نصب و راه‌اندازی این مولدها، موجب تامین برق پایدار، كاهش خاموشی‌ها می شود

در راستای جلب مشاركت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و با افتتاح و بهره‌برداری از هفت پروژه مولدهای تولید پراكنده (DG) در سال جاری 5.43 مگاوات به ظرفیت مولدهای تولید پراكنده شبكه برق منطقه‌ای تهران افزوده شد.

به‌گزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، محمود پورباقری شهری مجری مولدهای تولید پراكنده شركت برق منطقه‌ای تهران با اعلام این خبر گفت: با بهره‌برداری از این پروژه‌ها ضمن كسب موفقیت جدید در جلب مشاركت بخش خصوصی، امكان تأمین بخشی از انرژی مصرفی شبكه و تقویت شبكه جهت گذر از پیك بار تابستان را محقق کردیم و از مزایای افزایش راندمان تبدیل انرژی، تعویق هزینه‌های توسعه شبكه، پیک‌سایی و کاهش تلفات برق، بهبود سطح ولتاژ و کاهش هزینه‌های انتقال نیرو بهره‌مند شدیم.

وی افزود: با استفاده از اعتبارات بخش خصوصی برای توسعه و تقویت شبكه عمومی برق منطقه‌ای تهران، تعداد مولدهای تولید پراكنده گازسوز تاكنون به 50 مورد با مجموع ظرفیت نامی بیش از 300 مگاوات رسیده است.

پورباقری شهری، درخصوص زیرساخت‌های مورد نیاز برای احداث مولدهای تولید پراكنده اظهار داشت: شبكه گاز رسانی جهت تامین گاز مصرفی مولدهای مقیاس كوچك، همكاری و مساعدت سایر ارگان‌های ذیربط جهت احداث و در اختیار قراردادن امكانات موجود به منظور بهره‌برداری از مولدهای مقیاس كوچك مانند شهرداری‌ها و …، امكان تبادلات ارزی جهت خرید و واردات مولدهای مقیاس كوچك و ثبات اقتصادی جهت اطمینان از بازگشت سرمایه از جمله زیرساخت‌های مورد نیاز برای احداث مولدهای تولید پراكنده به‌شمار می‌آید.

وی تاثیر اجرای این پروژه‌ها را برای مردم با اهمیت دانست و گفت: نصب و راه‌اندازی این مولدها، موجب تامین برق پایدار، كاهش خاموشی‌های احتمالی، افزایش راندمان تبدیل انرژی و حفظ بهتر ذخایر و كاهش آلودگی زیست محیطی می‌شود.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن