گران ترین خودروی دنیا چه آزمایش هایی را می گذراند؟

بوگاتی می گوید برای گران ترین خودروی دنیا 65000 ساعت فعالیت مهندسی انجام می دهد.

بوگاتی تست های گران ترین خودروی جدید خود را آغاز کرد. تک نسخه گران ترین خودروی بوگاتی «ماشین سیاه» La Voiture Noire نامگذاری شده و در نمایشگاه ژنو سال 2019 هم رونمایی شده بود. با این که این خودرو جزو اَبَرخودروهای جهان است اما از لحاظ قانونی اجازه حضور در خیابان ها را دارد. به همین دلیل است که باید تمام تست های لازم برای کسب پلاک، شماره گذاری و مجوز حضور در خیابان را مثل همه خودروهای تولید انبوه به دست آورد.

وقتی صحبت از گران ترین خودروی دنیا است، تعجبی ندارد که کوچکترین خبرهای آن هم مورد توجه خودرو دوستان است؛ برای همین هم عکس های تست این خودرو در شبکه های اجتماعی دست به دست می گردد.

در ارزیابی های خودروهای عادی برای دریافت پلاک و حق عبور در خیابان ها انواعی از تست ها انجام می شود از جمله پاشش آب در تونل مخصوص برای اطمینان از عدم نفوذ آب به داخل خودرو در باران های شدید، تست های تونل باد، تست های سرعت بالا در پیست سرعت و غیره.

بوگاتی می گوید برای گران ترین خودروی دنیا 65000 ساعت فعالیت مهندسی انجام می دهد. بنابراین کاملاً بی انصافی است که گفته شود ماشین سیاه [یا همان لا واتوق نواق] تغییرات جزئی در بدنه و ظاهر خودروی بوگاتی شیرون Chiron است. البته این دو خودرو از لحاظ مکانیکی شباهت های زیادی به هم دارند اما از لحاظ استایل و سبک طراحی، «ماشین سیاه» به نوعی تعریف و تمجید و زنده نگه داشتن نوع 57 SC آتلانتیکی است که بین سال های 1936 تا 1938 معرفی شده بود اما تمامی پنل های ظاهر خارجی «لا واتوق نواق» [ماشین سیاه] نو و جدید است. برای این که این خودرو امکان مطابقت با استانداردهای خودروهای عادی را پیدا کند، در گفتار آسان اما در عمل بسیار دشوار است.

نام خریدار این خودرو هم فعلاً ناشناس مانده و معمولاً این نو خودروها نصیب کلکسیون داران می شوند، چون این خودروها بیشتر از آن که جنبه کاربردی در خیابان ها را داشته باشند،‌ جنبه ی سرمایه گذاری، موزه داری و بیشتر پرستیژی دارند. اگر اخبار گذشته این خودروی سیاه رنگ گران قیمت را دنبال نکرده اید، بد نیست یادآوری شود که این خودرو با تمام هزینه های پلاک، بیمه و مالیات و غیره 19 میلیون دلار فروخته شده است.

از لحاظ فنی هم این جزئیات را می دانیم که زیر درب موتور این خودرو، یک قوای محرکه 8 لیتری W16 مجهز به چهار توربوشارژر است که توان 1479 اسب بخار و گشتاور 1180 پوند-فوت ایجاد می کند و به نوعی مشابه قوای محرکه بوگاتی شیرون است. نیروی قوای محرکه با سامانه انتقال قدرت اتومات 7 سرعته به هر چهار چرخ اعمال می شود.

هنوز جزئیات عملکرد [قدرت، سرعت و شتاب]، به جز قدرت آن هنوز منتشر نشده است ولی از همین حالا می توان گفت که خیلی سرعت و شتاب خیره کننده ای خواهد داشت.

به گزارش «انرژی امروز» از سایپا نیوز به نقل از اتوبلاگ، این را هم می دانیم که در همین سال 2021 این تک نسخه گران ترین خودروی دنیا به دست مشتری ناشناسش خواهد رسید. تک نسخه دیوو Divo در سال 2020 ارسال شد و تک نسخه Centodieci  برای سال 2022 برنامه ریزی شده است. هر سال هم برای سال آینده بوگاتی یک نسخه از گران ترین سال را به فروش می رساند و بر اساس جدول زمان بندی تحویل می دهد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن