كشف 20 درصد مراكز غیرمجاز استخراج رمز ارز با گزارش‌های مردمی

3 ميليارد تومان پاداش به گزارش دهندگان اعطا می‌شود

گزارش توانير نشان می‌دهد، افزايش سهم گزارش‌های مردمی در شناسایی و جمع‌آوری مراكز غيرمجاز استخراج رمز ارز از 11 درصد در سال 1399 به حدود 20 درصد در بهار سال 1400 رسیده است.

به گزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، جمع‌بندی گزارش‌های ارسالی نشانگر آن است که استفاده غيرقانونی از تعرفه برق خانگی يا از طريق انشعاب مستقيم (برق دزدی) برای استخراج رمز ارز، به ترتيب از 6 و 5 درصد در سال 1399 به 12 و 10 درصد در بهار سال 1400 افزايش يافته است.

ارائه اين آمار از آن جهت نگران كننده است كه افزايش استفاده غيرمجاز از دستگاه‌های استخراج رمز ارز در خانه‌ها يا به صورت انشعاب پشت كنتور احتمال آسيب رساندن به دستگاه‌های الكتريكی همسايگان (شامل يخچال، كولر، تلويزيون و …) را به شدت افزايش می‌دهد.

گزارش توانير همچنين بيانگر افزايش سهم گزارش‌های مردمی در شناسایی و جمع‌آوری مراكز غيرمجاز استخراج رمز ارز از 11 درصد در سال 1399 به حدود 20 درصد در بهار سال 1400 رسیده است.

وزارت نيرو به گزارش‌های مردمی كه منجر به كشف مراكز غيرمجاز شوند تا سقف 10 ميليون تومان پاداش ارائه می‌دهد و در صورتی كه مركز غيرمجاز در يكی از نهادهای دولتی و يا نهادهایی كه از بودجه عمومی استفاده می‌کنند باشد، مبلغ پاداش دو برابر شده و سقف آن به 20 ميليون تومان افزايش خواهد يافت. در اين راستا، تاكنون نزديك به سه ميليارد تومان به عنوان پاداش به عاملان شناسایی مردمی پرداخت شده است.

هموطنان می‌توانند گزارش‌های شناسایی خود را از طريق سامانه سمات توانير، سامانه تلفنی 121 و يا مراجعه حضوری به دفاتر حراست شركت‌های توزيع نيروی برق ثبت کنند.

از آنجایی كه ملاحظات مربوط به حفظ محرمانگی هويت عاملان شناسایی برای شركت‌های برق ضروری است، تمامی مكاتبات مربوط به پيگيری گزارش‌ها به صورت محرمانه انجام می‌شود، بنابراین فرآيند بررسی گزارش‌ها زمان‌برتر از حالت عادی است و هموطنان عزيز می‌بايست تا اعلام نتيجه نهایی از طرف شركت‌های برق صبور بوده و از ثبت كردن گزارش‌های تكراری خودداری کنند.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن