فرآیند تولید موتورسیکلت‌های برقی در ایران شتاب می گیرد

مرکزی برای تامین زیر ساخت کامل آزمون تست‌های خاص ایمنی موتور سیکلت برقی برای تامین استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران (R136)، در کشور ایجاد شده است تا فرآیند تولید این محصول با سرعت بیشتری پیش رود.

آزمایشگاه شکوه پارس آزمون تنها دارنده این زیرساخت در کشور میزبان سیدشهریار زینی مدیر طرح‌های کلان فناوری ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مدیران سازمان ملی استاندارد بود.

این شرکت از سال 1388 با موضوع انجام آزمایش‌های مربوط به استانداردهای اجباری و غیر اجباری موتورسیکلت و خودرو و قطعات جانبی آن‌ها و کلیه قطعات صنعتی و واردات ماشین آلات و تجهیزات مربوط به آزمایش‌های موتورسیکلت، خودرو و قطعات جانبی آن در کشور شروع به فعالیت کرد. در این مجموعه آخرین دستگاه‌های پیشرفته برای آزمایش قطعات و محصولات وجود دارد و توانایی انجام کلیه آزمون‌های مرتبط با موتورسیکلت، خودرو و قطعات صنعتی در این شرکت وجود دارد.

با توجه به نیاز روز افزون کشور به ارتقای کیفیت و حرکت به سمت استانداردسازی محصولات تولیدی داخل و محصولات وارداتی، این شرکت قطعات و محصولات مختلف را که در دامنه انجام فعالیت خود دارد مطابق با  استانداردهای مربوطه آزمایش و بر تطابق آن محصولات و یا قطعات با استاندارد صحه‌گذاری می‌کند.

این شرکت با توجه به داشتن استانداردهای کیفیتی وآماده‌سازی محیط برای اخذ «(ایزو) مدیریتی» و «17025 آزمایشگاهی» در محیطی کاملا حرفه‌ای و فنی ایجاد شده دارای آزمایشگاهی است که 24 عنوان استاندارد مربوط به موتورسیکلت از جمله موتورسیکلت های برقی را به‌طور کامل توسط دستگاه‌های پیشرفته تست می کند.

سیدشهریار زینی از ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این بازدید، شکل‌گیری چنین مراکزی را در کشور ضروری دانست و گفت: مراکز این‌چنینی نقشی اثرگذار در سرعت گرفتن فرآیند تایید نوع موتورسیکلت‌های برقی برای اخذ پلاک دارند.

وی افزود: افزایش فروش این نوع موتورسیکلت‌ها در کشور، کاهش آلایندگی هوا و  کاهش قابل توجه مصرف سوخت نتیجه فعالیت چنین مجموعه‌هایی در کشور است.

به گزارش «انرژی امروز» از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، به گفته زینی، اجرای مدل‌های همکاری و حمایتی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری برای تجهیز و توسعه این مرکز و نیز حمایت از شرکت‌های دانش بنیان توانمند در حوزه ساخت تجهیزات و ادوات آزمون نیز می‌تواند به این کار شتاب می دهد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن