فرآوری تهیه ژل های سخت پلاریزاسیون کاربردی در دستگاه magneto‐telluric

یکی از پژوهشگران و فناوران شرکت ملی حفاری ایران، موفق به فرآوری ژل‌های سخت پلاریزاسیون کاربردی در الکترودهای نان پلاریزاسیون دستگاه Magnetic Telluric شد.

به گزارش «انرژی امروز» از شرکت ملی حفاری ایران، امیدعلی ممبینی گوداژدر، معاون مدیریت سیالات و فناور برتر سال ۱۴۰۰ این شرکت، در این باره گفت: دستگاه MT در علوم زمین‌شناسی،  ژئوالکترویک، نمودارگیری از لایه‌ها، کشف معادن عمیق از جمله آب‌های سطحی، ژرف و ژئوترمال و مخازن هیدروکربوری کاربرد دارد.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین دستاوردهای اخیر ساخت ژل سخت پلاریزاسیون، بررسی آلودگی محیط زیست ناشی از سوختن مواد آلی است، گفت: تاکنون ۱۲ مقاله علمی – پژوهشی، کاربردی و مطالعات موردی در همایش‌های مختلف ارائه داده‌ایم و به چاپ رسانده‌ام که تازه‌ترین آن بررسی تخصصی مشکلات حفاری در میدان نفتی آزادگان جنوبی بود و مراحل پذیرش و چاپ آن در یکی از مجلات مرتبط با نفت و حفاری انجام شد.

معاون مدیریت سیالات شرکت ملی حفاری که براساس دستورعمل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و انتخاب فناوران و پژوهشگران سال ۱۴۰۰، با امتیاز بالا با ثبت سه اختراع و فناوری نوین سطح ۳ و۲، گواهینامه فدراسیون بین‌المللی اختراعات جمهوری اسلامی ایران را کسب کرد، چهار مقاله علمی کاربردی در ارتباط با اختراع‌ها و دو طرح فنی و تغییر کاربری، پژوهشگر برتر استان خوزستان در سال ۱۳۹۶، مهندس سرآمد صنعت و فناوری کشور در سال ۱۳۹۷ را در کارنامه فعالیت‌های پژوهش و فناوری خود دارد.

ممبینی با اشاره به فراوری ماده ارگانیک کنترل هرزروی سیالات حفاری LCM و ثبت اختراع آن، افزود: این ماده از درخت تهیه و نمونه آزمایشی اولیه و مقاله پژوهشی آن به مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ارائه شد.

وی به ساخت و تجاری‌سازی دستگاه دیجیتال آنالیز خواص سیالات حفاری و مایعات شیمیایی اشاره و اظهار کرد: تاکنون دو کتاب فنی و تخصصی در این حوزه منتشر شده که مورد استفاده دانش‌پژوهان و کارآموزان است.

معاون مدیریت سیالات شرکت ملی حفاری ایران ضمن قدردانی از مدیریت ارشد شرکت گفت: دانش، پژوهش و فناوری کلید اقتصاد دانش‌بنیان، توسعه و پشتیبان تولید و اقتصاد دانش‌بنیان کلید تحقق حماسه اقتصادی است و در این زمینه مدیریت استفاده از ظرفیت‌ها و مهندسی ارزش‌ها، کاربست بهینه از تجهیزات و تغییرات کاربری با استفاده از تخصص نیروهای فنی و مستعد در جامعه و سازمان حائز اهمیت است.

گفتنی است به پاس احترام به دانش، پژوهش و فناوری، مدیرعامل شرکت ملی حفاری در هفته پژوهش و فناوری که مقارن با ایام سالروز تأسیس این شرکت  شد، به‌طور اختصاصی از پژوهشگر و فناور برتر سال ۱۴۰۰ شرکت تقدیر به‌عمل آورد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن