بار اصلی صنعت برق کشور بر دوش بخش خصوصی است

مدیرکل دفتر راهبری و نظارت بر انتقال و توزیع وزارت نیرو با بیان اینکه بار اصلی صنعت برق بر دوش بخش خصوصی است، افزود: نمایشگاه برق نقش مؤثری در کمک به رفع ناترازی خواهد داشت.

به گزارش «انرژی امروز» از وزارت نیرو، بدالصاحب ارجمند در حاشیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق کشور گفت: بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق ایران چه به لحاظ تعداد شرکت‌کننده و چه به لحاظ محتوا و کیفیت محصولات عرضه شده در نوع خود بی‌نظیر بود و در این نمایشگاه شاهد حضور شرکت‌های داخلی، خارجی و دانش بنیان زیادی بودیم که زمینه حضور و تعامل متخصصان، دانشجویان و علاقمندان به صنعت برق را در کنار یکدیگر فراهم کرده بودند.
وی با اشاره به نقش مؤثر ارتباط و تعامل شرکت‌های بخش خصوصی و دولتی صنعت برق در پیشرفت و بهبود شرایط این صنعت در آینده افزود: بار اصلی صنعت برق ایران بر دوش بخش خصوصی است و محصولات با کیفیت ارائه شده توسط این بخش در بیست و چهارمین نمایشگاه برق نشان می‌دهد که این صنعت در مسیر صحیح پیشرفت قرار دارد و بدون شک می‌تواند نقش مهمی نیز در پیشرفت و توسعه صنعت برق دنیا و منطقه داشته باشد.
ارجمند در ادامه به نشست‌ها و جلسات تخصصی برگزار شده در بیست و چهارمین نمایشگاه برق اشاره کرد و گفت: شرکت‌های تولیدکننده برق حاضر در این نمایشگاه و حضور آن‌ها در نشست‌های تخصصی می‌تواند به تعامل بیشتر بخش دولتی و خصوصی در اصلاح و بهبود روند‌های سرمایه‌گذاری و ایجاد مدل‌های جدید مالی کمک کند که مجموع این اقدامات در حل مشکل بخش‌های تولید و کمک مؤثر آن‌ها به رفع ناترازی خواهد داشت.
مدیرکل دفتر راهبری و نظارت بر انتقال و توزیع وزارت نیرو افزود: حضور شرکت‌های تولید‌کننده تجهیزات برقی و بازدید مشترکان بخش‌های مختلف مصرف از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این بخش مانند سامانه‌های روشنایی کم مصرف و خانه‌های هوشمند نیز می‌تواند نقش مؤثری در آگاه‌سازی جامعه و در نهایت کاهش ناترازی برق کشور داشته باشد.
ارجمند در پایان گفت: به طور کلی حضور همزمان و توأمان شرکت‌های تولیدکننده برق و شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات برقی در این نمایشگاه باعث ایجاد تعادل در صنعت برق و پیشرفت همزمان این دو بخش در آینده خواهد شد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن