بیماران کرونایی فرانسه با قطار سریع‌ السیر منتقل می شوند

قطارهای سریع‌السیر فرانسه در روزهایی که به‌خاطر قوانین قرنطینه مسافر سوار نمی‌کنند به کمک بیماران مبتلا به کرونا آمده‌اند و آن‌ها را به شهری که تخت خالی بیمارستانی دارد منتقل می‌کنند.

معمولا بیماران با شرایط بحرانی سوار این قطارها می‌شوند تا شانس زنده ماندن آن‌ها بالا رود.

امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه از زمان شیوع ویروس جدید کرونا در این کشور بارها و بارها به فرانسوی‌ها یک نکته را یادآور شده است: «ما در حال جنگ هستیم.»

در این «جنگ» نیروهای مسلح فرانسه نقش اساسی را بر عهده گرفته‌اند. آن‌ها برای کمک به کادر درمانی بیماران مبتلا به کووید ۱۹ را در شهرهایی که شمار مبتلایان آن بالاست و تخت بیمارستانی کم است به شهرهایی با تخت‌های خالی منتقل می‌کنند.

نخستین قطار سریع السیر با ماموریت پزشکی در تاریخ ۲۶ مارس حرکت کرد. این قطار به یک بیمارستان کوچک مجهز تبدیل شد تا بتواند خدمات درمانی را در طول مسیر به بیماران ارائه کند.

مبدا نخستین قطار، ناحیه آلزاس در شرق فرانسه بود که شیوع ویروس کرونا در آن بالا است.

این اقدام یعنی انتقال بیماران با قطار برای نخستین بار در فرانسه و کل اروپا رخ داد و موفقیت آمیز بود. ۲۰ بیمار مبتلا به کرونا از شهر استراسبورگ [در منطقه آلزاس] به منطقه لوار منتقل شدند.

این قطارهای سریع‌السیر دو طبقه، در شرایط عادی گنجایش حمل صدها مسافر را دارند اما در نخستین آزمایش برای انتقال بیماران، کمتر از ۱۰۰ نفر از جمله ۵۰ نفر از کادر درمانی و ۲۰ بیمار در قطار حضور داشتند.

پس از موفقیت آمیز بودن این اقدام، در چند نوبت دیگر در سراسر فرانسه این کار تکرار شد.

دکتر انیس ریکارد ایبون، رئیس انجمن فوریت‌‌های پزشکی فرانسه بر اهمیت این جابجایی‌ با قطار برای نجات جان انسان‌ها تاکید کرد: «ما یکی از معدود کشورهایی هستیم که می‌توانیم این کار را به لطف تجهیزات پزشکی بخش اورژانس انجام دهیم. این بیماران بسیار آسیب پذیرند و این تجهیزات نیز بسیار سنگین هستند.»

ژروم سالومون، مدیر کل سلامت وزارت بهداشت فرانسه نیز چند روز پیش تایید کرده بود که ۵۶۶ بیمار از مناطقی که از نظر درمانی روی آن‌ها فشار بیشتری است به بیمارستان‌هایی که تخت‌های خالی مراقبت ویژه دارند منتقل شده‌اند.

دکتر ریکارد ایبون گفت: «این اقدام به بیماران جدید این امکان را می‌دهد که تحت درمان قرار گیرند وگرنه ما مجبور می‌شدیم که درمان برخی از بیماران را به خاطر کمبود تجهیزات متوقف کنیم که این موضوع نه اخلاقی بود و نه براساس معیارهای پزشکی پذیرفته می‌شد.»

گرچه وسایل نقلیه دیگر مانند هلی‌کوپترها کار جابجایی بیماران را همچنان انجام می‌دهند اما طبق گفته مسئولان درمانی فرانسه، انتقال بیماران بدحال با قطار دو مزیت دارد: یکی اینکه گنجایش قطار نسبت به سایر وسایل حمل و نقلی بیشتر است و از سوی دیگر تکان‌های آن نیز کمتر است.

راه آهن فرانسه، برای اجرای این پروژه قطارها و کارکنان خود را به‌صورت رایگان در اختیار اداره کل بهداشت قرار داده است.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن