سیل بیش از ۱۲۰۰ کشته، ۴۰ میلیون آسیب‌دیده برجا گذاشت

سیل و رانش زمین در مناطقی بین شمال هند، نپال و بنگلادش تا کنون جان بیش از ۱۲۰۰ نفر را گرفته و میلیون‌ها آواره برجای گذاشته‌است. سازمان ملل متحد برآورد کرده‌است که دست‌کم ۴۱ میلیون نفر از سیل و خرابی‌های آن آسیب دیده‌اند.

به گزارش «انرژی امروز» سیل و رانش زمین در جنوب آسیا با آغاز باران‌های موسمی آغاز، و طی روزهای گذشته به گسترده‌ترین و بدترین سیل سال‌های اخیر در این مناطق تبدیل شده‌است.

در حالی‌که بارش‌ها همچنان ادامه دارد، گزارش‌ها از کشته‌شدن بیش از ۱۲۰۰ نفر حکایت دارند.

سازمان ملل می‌گوید، ۳۲ میلیون نفر در هند، هفت میلیون نفر در بنگلادش و ۱.۷ میلیون نفر در نپال آسیب دیده‌اند که در این میان میلیون‌ها نفر محل زندگی خود را از دست داده‌اند. سازمان صلیب سرخ اما آمار بدتری از خرابی‌ها و آوارگان در بنگلادش منتشر کرده‌است.

سازمان خیریه «سیو د چیلدرن» از خرابی دست‌کم ۱۸ هزار مدرسه خبر داده‌است. با این حساب نزدیک به دو میلیون کودک در آغاز سال تحصیلی بدون کلاس‌های درس مانده‌اند. «سیو د چیلدرن» که مقر آن در بریتانیا است، هشدار داده در صورت اولیت ندادن به بازسازی مدارس، صدها هزار کودک در این مناطق احتمالا به‌طور کامل از سیستم آموزشی کنار گذاشته می‌شوند.

همزمان مشکلات دیگری نیز برای کمک به آسیب‌دیدگان وجود دارد و دولت‌های سه کشور با کمک امدادگران در تلاش برای رساندن آب آشامیدنی، عذا، سرپناه و لوازم پزشکی و دارو به مناطق و مردم آسیب‌دیده هستند.

گفته می‌شود بخش عمده‌ای از جاده‌ها، پل‌ها، مسیر راه‌آهن و نیز فرودگاه‌ها در مناطق سیل‌زده خراب شده یا آسیب دیده‌اند و کمک‌رسانی را با مشکلات بیشتری روبه‌رو کرده‌است.

گسترده سیل و خرابی‌های ناشی از آن در بنگلادش مشهودتر است؛ سیل یک‌سوم آن کشور را در بر گرفته است. ایالت بـِهار هند در شمال‌شرقی آن کشور، منطقه‌ای عمدتا روستانشین در مرز بنگلادش و نپال، نیز شدیدا آسیب دیده‌است.

سیل به پایتخت مالی هند، شهر بمبئی (ممبئی) نیز رسیده‌ و چندین نفر، از جمله دو نوزاد، طی دو روز گذشته جان خود را از دست داده‌اند. سیل در سال ۲۰۰۵ در این شهر جان ۵۰۰ نفر را گرفت. عمده قربانیان مردمان فقیر ساکن حاشیه‌های شهر بودند.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن