پذیرش حسابنشده موافقتنامه پاریس مانعی جهت توسعه صنعت و انرژی
عضوکمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس گفت: پذیرش و تعهد زودهنگام وحساب نشده لایحه موافتنامه پاریس مانعی برای توسعه خصوصا در حوزه های صنعت و انرژی به شمارمی آید.
علی ابراهیمی، عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی درخصوص لایحه موافقتنامه پاریس در زمینه تغییراقلیم و تعهدات کشورها را برای کاهش انتشار گلخانه ای`>.گازهای گلخانه ای،گفت: بیشترین گازهای گلخانه ای تاکنون توسط کشورهای توسعه یافته مخصوصا چین ،آمریکا و تعدادی از کشورهای صنعتی ایجاد شده است.
نماینده مردم شازند درمجلس شورای اسلامی،تصریح کرد:ایران جزو کشورهای درحال توسعه است و مخصوصا در 20 الی 30 سال گذشته که در اثر تحریم از توسعه مناسب برخوردار نبوده ایم و پذیرش تعهد زودهنگام و حساب نشده ممکن است مانعی برای توسعه خصوصا درحوزه صنعت و انرژی باشد.
ابراهیمی،افزود:بسیاری ازکشورها تعهداتی در این راستا پذیرفته اند که در آینده قابل اندازه گیری و رسیدگی نیست و این درحالی است که در موافقتنامه مذکور تعهد برای الزام آوری برای مکمل های مالی و فناوری وجود ندارد و در سابقه `کنوانسیون کیوتو `هم کمک درخوری به ما نکرد.
عضوکمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس با بیان اینکه سهم کشورها در تولید گلخانه ای`>.گازهای گلخانه ای متفاوت است،یادآورشد:لذا تعهد در زمینه کاهش هم می بایست متناسب با سهم تولید باشد.