آلودگی هوا در اروپا ۲۷ برابر کشنده‌تر از چین است

مطالعات اخیر حاکی از آن است که میزان قرار گرفتن افراد در معرض ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون در چین پنج برابر بیش از مقدار توصیه شده توسط سازمان جهانی بهداشت (WHO) است.

به گزارش «انرژی امروز»، آلودگی هوا در چین اغلب ناشی از پدیده‌های طبیعی است در حالیکه این وضعیت در کشورهای اروپایی از صنعتی شدن ناشی می‌شود.

امسال آلودگی هوا در چین و انباشت ذرات معلق به رکورد بسیار بالایی رسید که از حاصل از احتراق مداوم زغال سنگ برای مصارف خانگی بود. تنها چند روز پس از آنکه چین به عنوان آلوده‌ترین کشور در جهان معرفی شد مه‌دود و آلودگی هوا در لندن توجه حامیان محیط زیست را به خود جلب کرد.

دکتر مایگنگ ژو، از مرکز کنترل و پیشگیری از امراض چین در حین بررسی‌های بیشتر از وسعت و ماهیت ذرات معلق در کشورهای اروپایی دریافت در حالیکه آلودگی هوا در بسیاری از شهرهای چین به جز پکن و هنگ‌کنگ در اصل از انتشار طبیعی ذرات معلق ناشی می‌شود اما مه‌دود موجود در لندن و دیگر کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی اغلب در تسخیر ذرات معلقی است که به دلیل پدیده صنعتی شدن در هوا منتشر می‌شود.

مطالعات اخیر حاکی از آن است که میزان قرار گرفتن افراد در معرض ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون در چین پنج برابر بیش از مقدار توصیه شده توسط سازمان جهانی بهداشت (WHO) است. این ذرات معلق تاثیر مستقیمی بر سلامتی افرادی دارد که آن را تنفس می‌کنند.

فرانک کلی، کارشناس سلامت و فعال محیط زیست از کالج لندن گفت: خطرات سلامتی مرتبط با آلودگی هوا در چین به طور چشمگیری در مقایسه با مشکلات جسمی ناشی از قرار گرفتن در معرض مه‌دود کشنده در لندن کمتر است.

به گزارش ساینس ورلدریپورت، بررسی‌ها حاکی از آن است که افزایش انباشت ذرات معلق موجب بالا رفتن شش درصدی نرخ مرگ و میر در اروپا و آمریکای شمالی است. این وضعیت نشان می‌دهد پیامدهای آلودگی هوا بر سلامت در لندن و آمریکای شمالی ۲۷ برابر بیش از آلودگی هوا در چین است.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن