کاتالیستی ارزان برای تبدیل متان و CO2 به سوخت مفید

دانشمندان موفق به توسعه کاتالیستی پیشرفته و ارزان بر پایه فلز نیکل شدند که قادر است گازهای آلاینده متان و CO2 به سوخت های مفید تبدیل کند.

به گزارش خبرنگار دانش و فناوری «انرژی امروز»، محققان دانشگاه «Surrey» انگلستان با توسعه این کاتالیست مقرون به صرفه و پربازده که با فلز قلع و سیریا تقویت شده است، راهکاری تازه در جهت بازیافت آلاینده های اصلی هوا باز ایجاد کردند.

این پروژه که به منظور توسعه روش هایی نوین برای کاهش تاثیرات آلاینده های هوا بر تغییرات آب و هوا آغاز شد، در نهایت منجر به ایجاد پتنتی تازه با عنوان سوپرکاتالیستی نوین برای بازیافت آلاینده های گازی هوا شد.

گزارشات «GCP» حاکی از افزایش انتشارات CO2 در سال 2017 و پس از گذشت 4 سال دارد. این درحالی است که میزان رشد کربن موجود در هوا به طور میانگین از سال 2006 به ازای هر سال 3 درصد اعلام شده است.

در دهه اخیر روش های متعددی برای کاهش و جذب انتشار گازهای آلاینده هوا توسعه یافته است؛ اما اکثر این روش ها بسیار گرانند و یا به شرایطی بسیار خاص و پیچیده نیاز دارند. این درحالیست که دانشمندان معتقند با توسعه کاتالیست نوین و ارزان، می توانند استفاده گسترده تری از این تکنولوژی در صنعت داشته باشند.

دکتر توماس رینا، یکی از اعضاق تیم تحقیقاتی دانشگاه «Surrey» درباره این تکنولوژی می گوید:« این یک پروژه بسیار هیجان انگیز است و ما معتقدیم که با استفاده از کاتالیست ارزان، تاثیر بسزایی روی آلاینده های کربنی هوا داشته باشیم.»

شایان ذکر است که تیم محققان در مرحله جذب همکار صنعتی به منظور توسعه این تکنولوژی ارزان در ابعاد گسترده تر و به طبع آن ایجاد انقلابی در این عرصه هستند.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن