بانک‌ها راه گشایشی برای توسعه روابط تجاری بیابند

همایش تجاری – اقتصادی ایران و آلم‍ان صبح امروز در اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «انرژی امروز»، در این همایش  مجتبی خسروتاج، معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت و رییس سازمان توسعه تجارت ایران، مهدی کرباسیان، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و گریت مینتس، رییس بخش اقتصادی سفارت آلمان در تهران حضور داشتند.

معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت در این همایش گفت: طی سالیان پس از برجام شاهد این هستیم روابط تجاری و اقتصادی ایران شکل گرفته که امروزه بستر مناسبی برای همکاری اقتصادی دو کشور است.

وی با بیان اینکه «طی چند سال گذشته نقش مسئولین دو کشور در بخش‌های مختلف در توسعه روابط تجاری و اقتصادی خوب بوده است»، گفت: مسئولین سهم خودشان را در توسعه روابط دو کشور ایفا کرده اند. ظرفیت‌های موجود در ایران تا جایی است که آلمان را به عنوان شریک عمده تجاری ایران قرار داده است.

رییس سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به میزان صادرات و واردات میان این دو کشور گفت: صادرات ما به آلمان حدود ۴٠٠میلیون دلار است؛ درحالیکه وارداتمان از این کشور چیزی حدود ٣میلیارد دلار است. با این میزان صادرات و واردات چه باید کرد تا تراز تجاری دو کشور برای پایداری روابط دو کشور به تعادل برسد؟

معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت خاطر نشان کرد: همکاری‌های دو کشور در تولید محصولات مشترک و صادرات آن به کشورهای اروپایی و منطقه باید افزایش یابد تا به نتیجه برسیم.

خسروتاج گفت: ما در ایران ۶٠٠برند جهانی داریم که از این میزان ١١٠برند آن اروپایی و از این میزان ۴٠برند آلمانی است.

وی تاکید کرد: ما همکاری و مشارکت با کشورهای اروپایی و آسیایی را از دو سال گذشته برای توسعه و گسترش روابط آغاز کرده‌ایم.

رییس سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به سرمایه‌گذاری ٢میلیارد دلاری شرکت‌های آلمانی در ایران گفت: این سرمایه‌گذاری در بخش‌هایی چون مواد ساختمانی، شیمیایی، دارویی، هورمونی، شوینده و.. است.

وی با اشاره به مشکلات و چالش‌های بانکی دو کشور خاطر نشان کرد: همکاری‌های بانکی دو کشور یکی از مشکلات اساسی به حساب می آید که بانک‌ها باید راه گشایشی برای توسعه روابط تجاری پیدا کنند.

خسروتاج با اشاره به سایر راه‌های روابط دو کشور گفت: گردشگردی با اختصاص یک چهارم گردشگران به این کشور نیز یکی دیگر از توسعه روابط دو کشور است که باید آن را توسعه داد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن