هدررفت 30 درصد مواد غذایی در ایران

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست برلزوم اسراف نکردن غذا در جامعه تاکید کرد و گفت: 30 درصد فرآورده‌های غذایی ما از مزرعه تا سفره هدر می‌رود و سر از زباله‌دانی یا پسماند در می‌آورد.

به گزارش «انرژی امروز»، معصومه ابتکار روز دوشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین المللی قرآن در مصلای تهران افزود: این موضوع بسیار ناگوار برای جامعه اسلامی ما که باید قدردان مواهب الهی باشد، است.‌

روند روبه بهبود تالاب‌ها در دولت یازدهم وی با اشاره به اینکه در دولت یازدهم نسبت به موضوع احیای تالاب‌ها برنامه‌ریزی‌های زیادی صورت گرفته است، گفت: خوشبختانه ما توانستیم نسبت به احیای تالاب‌ها روند رو به بهبودی داشته باشیم. ابتکار ادامه داد: اقدامات خوبی برای احیای تالاب‌ها از جمله هورالعظیم، هامون و دریاچه ارومیه در این دولت انجام گرفته که این فعالیت‌ها همچنان ادامه دارد. وی به وجود گرد و غبار و گرمای زیاد در سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: وضعیت تالاب هامون در سیستان و بلوچستان وضعیت بهتر است و برنامه ها برای احیای آن ادامه دارد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن