تامین آب مشکل جدی پتروشیمی ماهشهر است

رییس محیط زیست خلیج فارس (هلدینگ خلیج فارس)`&gt.هلدینگ خلیج فارس گفت: تامین آب از رودخانه کارون و تخلیه پساب یکی از موضوعات نگران کننده برای شرکت های پتروشیمی فعال در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر تبدیل شده است.

لیلا آذری افزود: برداشت بی رویه آب از کارون، احداث سد گتوند، تغییرات اقلیمی و کاهش نزولات جوی در سال های اخیر باعث کاهش سطح آب و بالا رفتن شوری آن شده است .

وی اظهارداشت: موضوع تامین آب شرکت های پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر برنامه های این شرکت ها را تحت تاثیر قرار داده و در آینده نزدیک این مشکلات حادتر خواهد شد لذا کمبود و نبود استراتژی در خصوص آب مورد نیاز این شرکت ها احساس می شود.

آذری افزود: از طرفی در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر دورریز پساب ها حتی با الزام های زیست محیطی هم در دراز مدت اثر منفی بر روی خور خواهد داشت برهمین اساس بررسی استراتژیک تصفیه آب های دورریز به خور و استفاده مجدد از آن در مجموعه خلیج فارس (هلدینگ خلیج فارس)`&gt.هلدینگ خلیج فارس در دستور کار است.

رییس محیط زیست خلیج فارس (هلدینگ خلیج فارس)`&gt.هلدینگ خلیج فارس یادآور شد: در حال حاضر نیز پروژه استفاده مجدد از پساب در پتروشیمی بندر امام در حال اجراست که با اجرای آن حدود 40 تا 50 هزار متر مکعب آب در روز به فرآیند تولید بر می گردد و این برگشت نیز توام با کاهش برداشت آب از کارون خواهد شد.

وی اظهارداشت: در خصوص تامین منابع آب مورد نیاز شرکت های پتروشیمی در عسلویه بدلیل شیرین سازی از آب دریا مشکلی نداریم البته دور ریز آب با شوری بالاتر به دریا باید مورد ارزیابی قرار گیرد و از کاهش اثرات منفی بر اکوسیستم آب دریا جلوگیری شود.

این مقام مسوول گفت:برای نخستین بار فرآیند ارزیابی زیست محیطی شرکت های پتروشیمی تابعه این هلدینگ با استفاده از مدل های جهانی در راستای توسعه پایدار امسال انجام شده است.

وی افزود: در این فرآیند که براساس 17 هدف سازمان ملل از سال 2015 آغاز شده است اثرات فعالیت های شرکت های تابعه بر محیط زیست بررسی می شود که پتروشیمی های خوزستان، مبین و ایلام بعنوان سه شرکت برتر در این زمینه انتخاب و تقدیر شدند.

رییس محیط زیست خلیج فارس (هلدینگ خلیج فارس)`&gt.هلدینگ خلیج فارس گفت: از 17هدف سازمان ملل در فرایند های جهانی توسعه پایدار تامین آب ، رشد اقتصادی ، ایجاد کار ایمن و مناسب و اقدام های اقلیمی بعنوان هسته اصلی استراتژی اچ. اس . ایی هلدینگ قرار دارد.

آذری افزود: اقدام های اقلیمی باتوجه به اینکه یکی از بحث های اصلی دنیا و در راستای پدیده گرمایشی زمین است از برنامه های جدی خلیج فارس (هلدینگ خلیج فارس)`&gt.هلدینگ خلیج فارس کاهش کلیه منابع تولیدی گلخانه ای`&gt.گازهای گلخانه ای شناسایی شده است .

وی اظهارداشت: از این جمله احداث طرح پتروشیمی همت در راستای جذب co2 تولیدی شرکت های عسلویه از جمله پتروشیمی پارس و تولید محصولات باارزش افزوده است.

نشست رییسان اچ.اس.ایی شرکت های پتروشیمی زیرمجموعه خلیج فارس (هلدینگ خلیج فارس)`&gt.هلدینگ خلیج فارس از روز سه شنبه به مدت دو روز به میزبانی شرکت پتروشیمی پارس در سالن اجتماعات شرکت عملیات غیر صنعتی پازارگاد درعسلویه درحال برگزاری است.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن