اجرای 3 پروژه برای جلوگیری از سوزاندن 36 میلیون فوت مکعب گاز در مارون

رئیس ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: در راستای حفظ محیط زیست و جلوگیری از سوزاندن گازهای همراه، طرح فروش گازهای مشعل در واحدهای منصوری، مارون۳ و مارون۶ به اجرا گذاشته شد.

محمدرضا نادری افزود:  با اجرای این طرح در واحد مارون-۳ به میزان ۱۲ میلیون فوت مکعب، در واحد بهره‌برداری منصوری به میزان ۱۰ میلیون فوت مکعب و در واحد مارون-۶ پس از راه‌­اندازی در آینده نزدیک به میزان ۱۴ میلیون فوت مکعب در روز گازهای مشعل جمع آوری و به بخش خصوصی فروخته می شود.

وی با بیان اینکه این پروژه­‌ها در آستانه راه‌اندازی رسمی قرار دارند، گفت: در این طرح‌ها، شرکت‌های سرمایه‌گذار بخش خصوصی نسبت به نصب تاسیسات تقویت فشار گاز و احداث خطوط لوله مورد نیاز اقدام نموده و گازهای مشعل را جمع‌آوری و به واحدهای پایین دست مرتبط با پتروشیمی منتقل می‌کنند.

نادری، ادامه داد: این طرح‌ها از سوزاندن روزانه ۳۶ میلیون فوت مکعب گاز جلوگیری می‌کنند که علاوه بر اثرات محیط زیستی بارز آن از جمله کاهش انتشار حدود ۲۲هزار تن در سال اکسیدهای گوگرد، ۱۵۰۰تن در سال اکسیدهای نیتروژن(که به‌عنوان عوامل ایجاد کننده باران‌­های اسیدی شناخته شده­‌اند) همچنین کاهش میزان انتشار گازهای گلخانه‌­ای(عامل پیدایش پدیده گرمایش جهانی) به میزان بیش از ۱.۵ میلیون تن در سال،  سود و صرفه قابل توجهی از طریق تولید میعانات گازی و گاز سبک به همراه دارند.

 

به گزارش «انرژی امروز» از شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، رئیس ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) شرکت ملی مناطق نفتخیز گفت: مدت قرارداد فروش گازهای مشعل به بخش خصوصی ۵ سال است که این زمان در صورت نیاز قابل تمدید می­باشد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن