بومی‌سازی کاتالیست فرآیند شیرین‌سازی نفت

گروهی از مهندسان یکی از شرکت‌های فناور با بومی‌سازی کاتالیست‌های فرآیند شیرین‌سازی، توانستند محصول جایگزین نمونه خارجی را به پالایشگاه‌های کشور معرفی کنند.

به گزارش «انرژی امروز» حسام عباسی از محققان این طرح در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه این شرکت از سال ۹۶ با تامین تجهیزات آزمایشگاهی کار خود را آغاز کرده است، گفت: در ادامه فعالیت‌های تحقیقاتی، این شرکت وارد حوزه توسعه کاتالیست، مواد شیمیایی و جاذب‌ها شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر این شرکت موفق به بومی‌سازی کاتالیست مرکاپتان‌زدایی شده است. این کاتالیست در فرآیندهای شیرین‌سازی نفت خام نظیر فرآیند مراکس کاربرد دارد.

عباسی با بیان اینکه این محصول می‌تواند جایگزین نمونه‌های خارجی شود، ادامه داد: مرکاپتان‌ها نوعی از سولفیدهای آلی هستند که به طور گسترده‌ای در محصولات نفتی وجود دارند و اغلب موجب افت کیفیت محصول نهایی می‌شوند. به همین جهت حذف ترکیبات سولفوره از هیدروکربن‌های نفتی که در صنایع نفت و گاز به عملیات شیرین‌سازی مشهور است، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است که این فرآیند از طریق این کاتالیست اجرایی می‌شود.

به گفته وی، این محصول در پالایشگاه‌های پارس جنوبی و ستاره خلیج فارس کاربردی شده است.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن