رونمایی از بومی سازی 2 کاتالیست پلی‌اتیلن در ایران پلاست

‌شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی موفق شده است دو کاتالیست پلی اتیلن را که به دلیل تحریم‌ها تهیه آنها از سوی مجتمع‌های پتروشیمی با مشکلات فراوانی مواجه بود را بومی کرده و اکنون آماده عرضه است.

به گزارش «انرژی امروز» از نیپنا، در حاشیه سومین روز از پانزدهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست، نشست تخصصی کاتالیست‌های پلی‌اتیلن و نقش شرکت پژوهش وفناوری در بومی‌سازی این کاتالیست‌ها برگزار شد.

فاطمه شهسواری پژوهنده پلیمر در ارائه خود به معرفی تکنولوژی دو کاتالیست PZ و RZ شرکت میتسویی که مجتمع‌های پتروشیمی از آن استفاده می‌کردند اما به دلیل تحریم‌ها تهیه آنها با مشکلات فراوانی روبرو شده بود و هم اکنون از سوی شرکت پژوهش و فناوری بومی شده، پرداخت.

وی با بیان این که در حال حاضر کاتالیست PZ با نام SAZ بومی و صنعتی شده و کاتالیست RZ در مرحله تست آزمایشگاهی است، ادامه داد: پتروشیمی‌های بندرامام، مهر، ایلام و میاندوآب از تکنولوژی میستویی استفاده می‌کنند.

شهسوار درباره کاتالیست RZ نیز اظهارکرد: شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی اقدام به  بومی‌سازی این کاتالیست کرده در حال حاضر هم تست‌های آزمایشگاهی را با موفقیت گذرانده و آماده ارائه به مجتمع‌های صنعتی است.

وی علت بومی کردن این کاتالیست‌ها را اعمال تحریم‌ها و خودداری شرکت‌های دارنده تکنولوژی به مجتمع‌های پتروشیمی اعلام کرد و افزود: به همین دلیل شرکت پژوهش و فناوری از پنج سال پیش اقدام به بومی‌سازی این دو کاتالیست که تکنولوژی میتسویی را داشتند، کرد و اکنون آماده ارائه به بخش صنعت است.

به گفته شهسواری پلی اتیلن یکی از پرمصرف‌ترین ماده‌های پلیمری است که روند رشد مصرف آن ادامه دارد.

پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌پلاست با مشارکت ۴۳۰ شرکت داخلی و خارجی در چهار گروه مواد اولیه، ماشین‌آلات، کالای ساخته و نیمه‌ساخته و خدمات فنی و مهندسی از ۱۸ تا ۲۱ بهمن‌ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران دایر است.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن