ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی از مرز ۹۰ میلیون تن گذشت

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران با اشاره به رشد ۶۰ برابری صنعت پتروشیمی از اوایل پیروزی انقلاب تاکنون، گفت: امروز ظرفیت تولید در صنعت پتروشیمی از مرز ۹۰ میلیون تن فراتر رفته است.

به گزارش «انرژی امروز» از نیپنا؛ مرتضی شاهمیرزایی روز سه شنبه (8 آذر ماه) در نشست هم اندیشی هیات رییسه دانشگاه ایلام اظهار داشت: دستاوردهای علمی و صنعتی کشور در دوران انقلاب اسلامی به هیچ عنوان قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست، هنگام پیروزی انقلاب ظرفیت تولید واقعی صنعت پتروشیمی حدود ۱.۵ میلیون تن با چهار یا پنج محصول بود که امروز این میزان با رشد قابل ملاحظه ای از مرز ۹۰ میلیون تن فراتر رفته است.

وی تاکید کرد: بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب، درگیر جنگ هشت ساله شدیم و حدود ۱۰ سال از پیروزی انقلاب، امکان توسعه صنعت نفت نبود و چند سالی نیز به بازسازی صرف شد و فرصت توسعه وجود نداشت ولی پس از آن برنامه‌ریزی ها برای توسعه صنعت نفت با تکیه بر توان داخلی انجام شد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران تاکید کرد: دشمنان ایران اسلامی همواره در تلاش برای توقف توسعه اقتصادی کشور بوده و هستند و به‌ همین دلیل در ادوار مختلف، اشخاص و صنایع مختلف کشور در ردیف تحریم‌ها قرار می گیرند و این تحریم‌ها با هدف اخلال در روند تولید محصول و آسیب به معیشت مردم اعمال می‌شوند که به‌ همین دلیل باید با اقتدار در مقابل این بدخواهی دشمنان ایستادگی کرد.

شاهمیرزایی با بیان اینکه در تمام این سال‌ها تحریم‌های ظالمانه و یک جانبه بر صنعت نفت ایران سنگینی کرده است، بیان کرد: در تمامی تاسیسات صنعت نفت به روی جوانان ایرانی باز است و مجتمع‌های پتروشیمی و سایر طرح‌های نفتی می‌توانند مورد بازدید جوانان قرار بگیرند.

وی با تاکید بر اینکه گره‌های موجود در صنعت پتروشیمی با استفاده از ظرفیت‌های مراکز علمی و پژوهشی گشوده می‌شود، گفت: از همه ظرفیت‌های دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و بخش خصوصی برای توسعه متوازن استفاده می‌کنیم.

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران با تاکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی از ورود دانش‌های نوین و نیز همکاری با مراکز دانشگاهی برای توسعه و پیشرفت صنعت دانش‌بنیان پتروشیمی حمایت می‌کند، یادآور شد: انعقاد تفاهم نامه مابین دانشگاه ایلام و پتروشیمی نقطعه عطفی خواهد بود که همکاری های ما جنبه عملیاتی بیشتری پیدا کند هرچند در گذشته این همکاری ها وجود داشته است.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن