هشدار برای تامین مولدهای تامین برق در بیمارستان‌ها

ماراتون بسیار سختی در تامین برق تابستان داریم

سخنگوی صنعت برق کشور از لزوم آماده بودن مولدهای تامین برق در بیمارستان‌ها خبر داد و گفت: تمام تلاش ما این است که در تابستان شاهد خاموشی برنامه ریزی شده نباشیم.

به گزارش «انرژی امروز» از خبرگزاری ایسنا، مصطفی رجبی مشهدی با بیان اینکه در شرایطی که صنعت برق دچار حادثه شود و یا مشکلاتی به وجود آید، بیمارستان ها و مراکز حساس درمانی باید این آمادگی را داشته باشند تا از مولدهای تامین برق استفاده کنند، اظهار کرد: لازم است که بیمارستان ها آمادگی لازم را داشته باشند و تست ها را انجام دهند که در حال حاضر نیز این کار در حال انجام است.

وی افزود: در شرایط کرونایی که بیمارستان ها از دستگاه های اکسیژن استفاده می کنند، اهمیت این مساله بیشتر است و باید بیمارستان ها و مراکز حساس به این مهم توجه داشته باشند که البته به تمام بیمارستان ها نیز این تکلیف اعلام شده است.

سخنگوی صنعت برق کشور با اشاره به درصد احتمال خاموشی برنامه ریزی شده در تابستان نیز گفت: تمام تلاش ما این است که با اقدامات در نظر گرفته شده خاموشی اتفاق نیفتد اما احتمال آن صفر نیست و اگر مردم همکاری بیشتری با صنعت برق داشته باشند، می توانیم از این شرایط عبور کنیم.

همچنین محمدحسن متولی زاده – مدیرعامل شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران نیز در این رابطه به تازگی گفته بود: مولدهای کوچک تامین برق مراکز حساس و بیمارستان‌ها باید به حالت آماده درآیند و اطمینان از آمادگی دیزل ژنراتورهای مراکز حساس و بیمارستان‌ها امری ضروری است.

ماراتون بسیار سختی در تامین برق تابستان داریم

این صحبت ها در شرایطی است که همایون حایری – معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی اعلام کرده که در تابستان با ماراتون بسیار سختی در بحث برق مواجه هستیم، اما امیدواریم با همکاری مردم و حمایت مسئولان خوزستان از صنعت برق بتوانیم از این شرایط دشوار به خوبی عبور کنیم.

وی اظهار کرد: سال گذشته ۴۰۰۰ مگاوات کمبود برق در شبکه وجود داشت که با پشتیبانی استانداران و اقدامات مدیریت مصرفی، همکاری صنایع، کشاورزی و ادارات دولتی این کمبود جبران شد و به سلامت از تابستان عبور کردیم.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی افزود: امسال علاوه بر آن، سه تا چهار هزار مگاوات دیگر نیز بخاطر کاهش بارندگی و نبود واحدهای برق‌آبی در مدار کمبود خواهیم داشت که نیاز است برای جبران آن اقدامات مدیریت مصرف و همکاری‌های قبلی را جدی‌تر و قوی‌تر داشته باشیم.

یکی از راه‌هایی که برای مدیریت این مساله اعلام شده کاهش ساعت اداری است تا بعد از پایان ادارات و خارج شدن سیستم سرمایشی آنها از مدار، مصرف انرژی کاهش یابد و آب کمتری در نیروگاه‌های برق‌آبی استفاده شود. راه دیگر این است که نیروگاه‌ها و شرکت‌هایی که مازاد تولید برق دارند آن را به شبکه تزریق کنند تا بخشی از کمبود تولید برق جبران شود.

با این حال به نظر می رسد که شرایط تامین برق برای تابستان چندان مناسب نباشد و می بایست مشترکان با توجه به بحران کرونا در کشور به مدیریت مصرف بیش از گذشته توجه داشته باشند تا با خاموشی و تبعات بعد از آن مواجه نشویم.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن