پژوهشگاه صنعت نفت کاتالیست‌های تیتانیا و آلومینای فعال می‌سازد

پروژه‌های افزایش مقیاس و تولید صنعتی کاتالیست‌های تیتانیا و آلومینای فعال برای فرآیند بازیافت گوگرد با همکاری شرکت توسعه دهنده، در جلسه شورای پژوهشی پژوهشگاه صنعت نفت تصویب شد.

به گزارش «انرژی امروز» از پژوهشگاه صنعت نفت، تجاری سازی این کاتالیست‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است چراکه ساخت آنها منجر به صرفه جویی ارزی و کاهش وابستگی به خارج از کشور و همچنین کاهش انتشار گازهای زیان آور در محیط زیست خواهد شد.

پژوهشگاه توانسته به دانش فنی این دو کاتالیست برای تولید صنعتی دست پیدا کند، از این رو نیاز است که افزایش مقیاس با همکاری یک شرکت توسعه دهنده این کاتالیست‌ها انجام شود.

تولید صنعتی موفقیت‌آمیز نسل اول کاتالیست‌ تیتانیای بازیافت گوگرد با همکاری سه جانبه پژوهشگاه صنعت نفت، مدیریت پژوهش، توسعه و فناوری شرکت ملی گاز و شرکت توسعه دهنده انجام شد و بارگذاری آن در پالایشگاه های کشور در سال‌های قبل صورت گرفته است.

این گزارش می‌افزاید به منظور ارتقا در کیفیت و کارایی مناسب کاتالیست‌های فرایند بازیافت گوگرد، ساخت، ارزیابی و ارائه مشاوره جهت بهینه‌سازی فرمولاسیون کاتالیست‌های ارتقا یافته تیتانیا و آلومینای فعال در مقیاس نیمه صنعتی و صنعتی مطابق با استاندارد IGS از اهداف این پروژه‌ها است. با ایجاد زیرساخت مناسب تولید پودرها و ارتقا کیفیت کاتالیست‌ها در مقیاس صنعتی انجام خواهد شد.

گفتنی است متقاضی این دو پروژه انستیتو فرآورش گاز می‌باشد و قرار است تست میدانی کاتالیست‌های تیتانیا و آلومینای فعال در یکی از پالایشگاه‌های منتخب گاز انجام شود.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن