کاهش وابستگی خوزستان به نیروگاه‌های برق‌آبی

برای توسعه برق شهرستان‌های شوش و کرخه برنامه‌ریزی شده است

معاون برق و انرژی وزیر نیرو گفت: یکی از موارد و مشکلاتی که در برق خوزستان وجود دارد وابستگی خیلی زیاد به نیروگاه‌های برق‌آبی است و همین باعث می‌شود در خشکسالی دچار مشکل شوند.

به‌ گزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، همایون حایری امروز چهارشنبه در نشست بررسی وضعیت شبکه برق شهرستان‌های شوش و کرخه که با حضور محمد کعب عمیر نماینده مردم این منطقه در مجلس و مدیران صنعت برق خوزستان در فرمانداری شوش برگزار شد، تصریح کرد: برق خوزستان وابستگی زیادی به نیروگاه‌های برق‌آبی دارد که در خشکسالی‌هایی مانند امسال مشکلاتی ایجاد می‌کند، باید برای رفع این مشکل در کنار حفظ نیروگاه‌های برق‌آبی به سمت احداث نیروگاه‌های جدید به‌ویژه در شمال خوزستان برویم.

وی با اشاره به اینکه نیاز است خوزستان از لحاظ نیروگاهی تقویت شود، افزود: در برنامه‌ وزیر نیرو برای ایجاد ۳۵ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی در چهار سال پیش‌رو، خوزستان نقش و جایگاه خاصی داشته و سهم زیادی را به خود اختصاص می‌دهد.

معاون برق و انرژی وزیر نیرو با بیان اینکه برای توسعه زیرساخت‌های صنعت برق در این منطقه تصمیم‌های مهمی اتخاذ شده است، گفت: بنا شده در جهت تقویت شبکه و پایداری برق، یک پست برق ۴۰۰ کیلوولت در شوش احداث شود که به زودی ابلاغیه آن برای آغاز عملیات اجرایی به برق منطقه‌ای خوزستان ارسال می‌شود.

حایری ادامه داد: احداث این پست در پایداری شبکه برق شمال خوزستان تاثیر بسزایی خواهد داشت و باعث تکمیل رینگ ۴۰۰ کیلوولت منطقه نیز می‌شود.

وی اضافه کرد: احداث نیروگاه ۴۲.۵ مگاواتی یکی دیگر از مصوبات امروز است که بنا شده زمین مورد نیاز آن با همکاری فرمانداری شوش تامین و روند احداث این نیروگاه آغاز شود.

معاون برق و انرژی وزیر نیرو تصریح کرد: همچنین بنا شده برای نصب ترانس دوم پست آهودشت، خط دو مداره ۱۳۲ کیلوولت هفت تپه_ توانا برای تقویت این پست احداث شود.

حائری گفت: همچنین بنا شده ظرف هشت ماه آینده شبکه فشار متوسط کل شهرستان شوش مجهز به کابل خودنگهدار شود و بکارگیری کابل خودنگهدار در شهرستان کرخه نیز تکمیل و به پایان برسد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان نیز در این نشست گفت: ۹ ایستگاه انتقال و فوق توزیع در سطح منطقه وجود دارد و متوسط بارگیری از تجهیزات ۶۲ درصد است که رقمی قابل قبول بوده و در تلاش هستیم که بهبود پیدا کند.

محمود دشت بزرگ تصریح کرد: از سال ۹۵ تاکنون ۱۲ پروژه با ظرفیت ۴۱۰ مگاولت در شوش اجرا کرده ایم که حدود نیمی از ظرفیت ۹۰۰ مگاولتی شبکه این منطقه است.

وی افزود: در حال حاضر نیز پنج پروژه با ظرفیت ۷۷۰ مگاولت و اعتبار ۱۱۰۰ میلیارد تومان در دستور کار قرار دارد که معادل ۹۰ درصد ظرفیت موجود بوده و ظرفیت منصوبه منطقه را دو برابر خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت: برق، پیشران صنعت است و هر صنعتی که در منطقه مستقر شود آمادگی همکاری برای تامین برق آن را داریم.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن