اتمام عملیات حفاری 124 حلقه چاه نفت و گاز در ملی حفاری

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به عملکرد شرکت در یک سال اخیر گفت: با تلاش مستمر کارکنان سختکوش مجموعه در این مدت عملیات حفاری 124 حلقه چاه نفت و گاز به اتمام رسید که از این تعداد یک حلقه اکتشافی، 52 حلقه توسعه ای توصیفی و 70 حلقه تعمیری تکمیلی بوده است.

به گزارش «انرژی امروز» از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران سید عبداله موسوی روز شنبه ( دوم شهریورماه) در گفت و گوی خبری ضمن گرامیداشت هفته دولت و ارج گذاری به زحمات کارگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تجلیل از مقام شامخ شهیدان به ویژه شهید رجایی و باهنر، گفت: اولویت نخست برنامه های این شرکت پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت در زمینه عملیات حفاری و ارایه خدمات جانبی فنی و مهندسی مربوط به این بخش است.

موسوی افزود: این شرکت از جمله شرکت های بالادستی زیر مجموعه شرکت ملی نفت ایران است که بر اساس وظایف سازمانی نقش اساسی در زنجیره تولید نفت و گاز ایفا می کند.

وی با اشاره به برخورداری شرکت ملی حفاری ایران از حدود 15 هزار نفر  متخصص، کارشناس و کارکنان مجرب و کارآمد و در تملک داشتن 72 دستگاه حفاری خشکی و دریایی و تجهیزات روز آمد خدمات یکپارچه که مشتمل بر 20 تخصص خاص می شود، اظهار کرد: هم اکنون 69 درصد عملیات حفاری چاه های نفت و گاز و 60 درصد خدمات جنبی در کشور  بوسیله این شرکت ارایه می گردد.

موسوی به چهار دهه فعالیت شرکت در عرصه صنعت حفاری در ایران اشاره و گفت: در سال های اخیر نزدیک به 20 شرکت بخش خصوصی در این صنعت گام نهاده که با صراحت می توان اذعان کرد که تعداد قابل توجهی از  متخصصان و کارشناسان آنها از دانش آموختگان مرکز آموزش تکنولوژی حفاری و از میان کارکنان این شرکت می باشند و این از افتخارات شرکت ملی حفاری است که  به عنوان یک شرکت مادر تخصصی در زمینه پرورش نیروهای مستعد در صنعت حفاری نقش برجسته و فاخری داشته است.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در این مصاحبه به عملکرد شرکت در یک سال اخیر ( اول شهریور 97 تا اول شهریورماه 98) اشاره و افزود: با تلاش مستمر کارکنان سختکوش مجموعه در این مدت عملیات حفاری 124 حلقه چاه نفت و گاز به اتمام رسید که از این تعداد یک حلقه اکتشافی، 52 حلقه توسعه ای توصیفی و 70 حلقه تعمیری تکمیلی بوده است.

وی ادامه داد: در مدت پیش گفته 170 هزار و 270 متر حفاری چاه ها به ثبت رسید و این در حالی است که متراژ حفاری جهت دار و افقی که دارای تخصص ویژه می باشد 26 هزار و 810 متر و شمار عملیات خدمات ویژه و فنی حفاری نیز شش هزار و 422 مورد گزارش شد.

موسوی یادآور شد: خدمات ویژه شامل نمودارگیری، چاه پیمایی و نمودار گیری از سیال حفاری و خدمات فنی حفاری به اسیدکاری گسترده و ویژه، سیمان کاری، تزریق پذیری، لوله  مغری سیار، آزمایش چاه با ساق مته، حفاری با هوا و حفاری به روش فروتعادلی، لوله گذاری چاه، نصب آویزه و آزمایش بهره دهی چاه اتلاق می گردد.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران ورود این شرکت به پروژه های میدان محور که در راستای حفظ، نگهداشت و افزایش تولید از سوی شرکت ملی نفت ایران تدوین و به شرکت های زیر مجموعه ابلاغ گردیده را خاطرنشان و اظهار کرد: در این راستا تا کنون اجرای دو پروژه در طرح توسعه میادین نفتی گچساران و نفت شهر به ملی حفاری واگذار و این شرکت با شماری از شرکت های بخش خصوصی نیز در این زمینه مشارکت دارد.

وی تداوم همکاری با مراکز علمی پژوهشی، شرکت های دانش بنیان، سازندگان و صنعتگران داخلی در جهت ساخت قطعات و تجهیزات کاربردی در حفاری را از اقدامات اجرایی شرکت در همسویی با برنامه های اقتصاد مقاومتی عنوان و با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال رونق تولید تصریح کرد: این روند در سال جاری با جدیت بیشتری دنبال می شود.

موسوی توجه به امکانات رفاهی کارکنان از جمله در بخش های فرهنگی و ورزشی و حضور موثر این شرکت در انجام مسئولیت های اجتماعی را فرازی دیگر از فعالیت های شرکت معرفی کرد.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن