روند نوسازی تجهیزات و تاسیسات بهداشت و درمان صنعت نفت ادامه دارد

دستاوردهای بهداشت و درمان نفت همزمان با دهه فجر تشریح و اعلام شد روند نوسازی تجهیزات و تاسیسات بهداشت و درمان صنعت نفت ادامه دارد.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با اشاره به نوسازی ناوگان آمبولانس این سازمان گفت: در طول یکسال گذشته توانسته ایم تجهیزات پزشکی خوبی را خریداری کنیم و روند به روزرسانی و نوسازی تجهیزات سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت همچنان ادامه دارد.

حبیب الله سمیع ضمن گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر و با اشاره به تحریم های ظالمانه علیه کشورمان گفت: سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت از سال گذشته با نگاهی آینده نگرانه برای جلوگیری از تاثیر تحریم ها، تمهیداتی اندیشیده است. در این راستا ذخیره مناسبی از دارو و تجهیزات مصرفی را ایجاد کرده ایم تا مراجعه کنندگان کمبودی را حس نکنند.

وی افزود: همچنین در طول یکسال گذشته توانسته ایم تجهیزات پزشکی خوبی را خریداری کنیم و روند به روزرسانی تجهیزات سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت همچنان ادامه دارد. خوشبختانه با هماهنگی های صورت گرفته با هیات امنای ارزی وزارت بهداشت، خرید تجهیزات با ارز دولتی تسهیل شد. طی این روند ۱۴ دستگاه همودیالیز، ۴ دستگاه اکوکاردیوگرافی، ۲ دستگاه سونوگرافی، ماشین بیهوشی، رادیوگرافی دیجیتال، دستگاه ماموگرافی و سایر دستگاه های مورد نیاز تهیه شد.

سمیع با تشریح وضعیت ناوگان آمبولانس سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت بیان کرد: با توجه به فرسودگی ناوگان آمبولانس سازمان، توانستیم ۲ مصوبه درخصوص افزودن ۲۰ عدد آمبولانس به ناوگان آمبولانس از هیات مدیره شرکت ملی نفت ایران دریافت کنیم. تاکنون ۱۰ عدد آمبولانس خریداری شده و در مناطق عملیاتی عسلویه، گچساران و آغاجاری استفاده خواهد شد.

وی اظهار کرد: صنعت نفت باید همواره برای بحران های احتمالی آماده باشد و حفظ آمادگی امدادی و درمانی برای ما اولویت بالایی دارد، به همین دلیل نوسازی ناوگان آمبولانس با جدیت پیگیری خواهد شد.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در تشریح وضعیت نیروی انسانی این سازمان گفت: اصولا کار در حوزه پزشکی، به صورت کارمزدی انجام می شود و پرداخت ها به جای اضافه کار، تحت عنوان کارمزد صورت می گیرد. اخیرا در جلسه ای با حضور وزیر نفت تعداد پزشکان و کارانه های پرداختی مورد بررسی قرار گرفت و پرداخت کارانه پزشکان برای ۲ سال تایید شد.

وی ادامه داد: به دلیل عدم استخدام نیروی جدید و بازنشستگی برخی از کادر درمان، ناچار به استفاده از پزشکان per case هستیم. این شیوه در خصوص کادر درمانی تخصصی مفید است اما درخصوص ۴۰۰ پزشک عمومی که به صورت دائمی و گاه اقماری در مناطق حضور دارند، نمی توان از این شیوه بهره برد. در راستای تببین سازوکار های لازم در این خصوص، مجوزهای لازم گرفته شده است و ضمن توافق با سازمان تامین اجتماعی، تا قبل از پایان سال مناقصه برای تعیین پیمانکار برگزار خواهد شد. بدین صورت این پزشکان از کارانه و بیمه برخوردار می شوند.

سمیع با تاکید بر لزوم نوسازی برخی تاسیسات سازمان، اظهار کرد: کلینیک کوت عبدالله و کلینیک کوی نفت اهواز به نحو مناسبی بازسازی شده اند و به امید خدا در ایام مبارک دهه فجر افتتاح خواهند شد. طی مصوبه های موجود ۱۱ کلینیک شهر اهواز در ۵ پلی کیلینیک تجمیع خواهند شد.

وی درخصوص وضعیت بیمارستان نفت اهواز تصریح کرد: بازسازی CCU بیمارستان اهواز انجام شده است و بخش های اورژانس، ICU، پلی کلینیک ها و بخش همو دیالیز این بیمارستان نیز به بازسازی نیاز دارد که مصوبه آن از هیات مدیره اخذ شده است. کلینیک های سوم و چهارم اهواز نیز از شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت واگذار و تکمیل خواهد شد.

سمیع افزود: برای بازسازی اتاق عمل، زایشگاه و ICU بیمارستان جم تامین اعتبار صورت گرفته است و در حال انتخاب پیمانکار هستیم. بیمارستان جم برای ساکنین بومی این شهرستان اهمیت بالایی دارد زیرا ۸۸ درصد موارد بستری در این بیمارستان از مردم بومی ساکن در این منطقه هستند. طبق مصوبات هیات مدیره شرکت ملی نفت ایران، پلی کلینیک تخصصی، دی کلینیک و یک مرکز اورژانس پیش بیمارستانی در عسلویه ساخته خواهد شد.

رئیس سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با اشاره به حضور این سازمان در مباحث تحقیقاتی، گفت: بیمارستان سوانح و سوختگی در شهر شیراز وجود دارد که بسیار پیشرفته است و یک بخش تحقیقاتی در این خصوص نیز دارد. امیدواریم بتوانیم در بخش کشت سلولی در این بیمارستان همکاری کنیم و با به نتیجه رسیدن تحقیقات موفق به درمان سوختگی های بسیار شدید (تا ۹۰ درصد) شویم و دیگر نیازی برای اعزام بیماران برای درمان به خارج از کشور نباشد.

وی در تشریح وضعیت سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در حوزه استفاده بهینه از فناوری اطلاعات، اظهار کرد: با ایجاد سامانه ساتا (سامانه تجمیع اطلاعات) تمام مناطق می توانند اطلاعات فعالیت های خود را در این سامانه بارگذاری کنند و بدین شکل اطلاعات فعالیت ها در کل کشور یکپارچه خواهد شد. سامانه های سپند ۱ و ۲ نیز می توانند فعالیت های سازمان را به تفکیک نشان دهند.

سمیع با بیان تاکید مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران بر روی یکپارچگی فعالیت های سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در تمام کشور، تصریح کرد: برای این مهم باید زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری در تمام مراکز فراهم شود و ما برای آماده سازی این بسترها با مدیریت فناوری اطلاعات شرکت ملی نفت ایران در ارتباط هستیم.

به گزارش «انرژی امروز» از شرکت ملی نفت ایران، وی افزود: در راستای ارائه خدمات دولت الکترونیک، حذف نسخه فیزیکی و دیجیتالی شدن امضای پزشکان از سال گذشته تلاش هایی را آغاز کرده ایم و در بیمارستان تهران استفاده از فیلم رادیولوژی حذف شده است.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن