وضع انرژی باد توفانی می شود!

با وجود اینکه سیاست‌های انرژی دولت جدید آمریکا در جهت توسعه انرژی های فسیلی و کاهش سرمایه گذاری در انرژی های پاک است ولی انتظار می‌رود در سال  2017 میلادی تولید انرژی  بادی در امریکا رشد کند.

به گزارش خبرنگار بین الملل انرژی امروز، رییس تیم انتقال دپارتمان انرژی امریکا از مخالفت ترامپ با توسعه انرژی بادی خبر داد؛ ولی در سال 2017 میلادی بخش زیادی از پروژه‌هایی که در هشت سال اخیر سرمایه‌گذاری شده است به بهره‌برداری می‌رسد و بعید است که ترامپ از کار این مزارع بادی جلوگیری کند.

 البته ترامپ رسما اعلام کرده است که شرکتهای فعال در  توسعه و تولید انرژی های پاک که در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما از پرداخت مالیات معاف بودند؛ دوباره باید مطابق استانداردهای مالیاتی کشور مالیات بدهند که این کار باعث افزایش هزینه  تولید این شرکتها در امریکا می شود و حتی زمینه ساز زیان ده شدن این صنایع شود.

به تعبیر صحیح تر ترامپ در نظر دارد با حذف حمایتهای دولتی از انرژی های پاک و افزایش سرمایه گذاری در انرژی های فسیلی  زمینه را برای تعطیلی شرکتهای فعال در صنایع پاک فراهم کند زیرا او  بحران محیط زیست  افزایش دمای کره زمین  و از بین رفتن گونه های مختلف حیات در زمین به دلیل بحران های زیست محیطی را غیر واقعی می داند.

سیاستمداران مخالف هستند

در نتیجه سیاست‌های اجراشده در دولت اوباما امریکا توانسته است میزان تولید برق بادی را به بیش از 30 مگاوات برساند.  این در حالیست که اروپا با بالغ  بر 200 میلیون دلار سرمایه گذاری در بخش مطالعاتی  انرژی های بادی توا نسته است توانسته است تولید  برق با انرژی باد را 11 گیگا وات برساند .

 اویل پرایس دلیل عقب بودن تولید برق  بادی در امریکا نسبت به اروپا را مخالفت سیاست مداران با این صنعت اعلام کرده است . اویل پرایس در این زمینه نوشت: حتی در دولت باراک اوباما هم با سرمایه گذاری در صنعت بادی مخالفت های زیادی می شد و به همین دلیل سرمایه گذاری کافی در بخش مطالعاتی و اجرایی آن انجام نشد. مقایسه مساحت امریکا با اروپا و دریاها و اقیانوسهای  وسیع اطراف امریکا که فرصت توسعه صنعت  بادی را فراهم می کند نشان می دهد امریکا از امکاناتی  که دارد استفاده  بهینه نکرده است و دلیل این مساله هم مخالفت های سیاسی بود.

 چرا با توسعه صنعت بادی در امریکا مخالفت می شود؟

به نظر می رسد بیشتر مخالفت ها در دولتهایی بود که  نفت را کلید رشد اقتصادی می دانستند . دولتهایی که سران آنها وابسته به درآمد نفتی بودند یا از نیروهای مرتبط با این صنعت برای پستهای کلیدی استفاده کرده بودند و دولت دونالد ترامپ هم نمونه معاصر این دولتها است . در واقع مخالفت از طریق افراد و گروههایی بوده است که منافع شخصی خود را در توسعه صنعت نفت می دیدند و از درآمدهای آن منتفع می شدند.

 بدون شک مخالفت سیاسی با توسعه صنعت بادی در امریکا می تواند مانع از این شود که صنعت با حداکثر پتانسیل خود رشد کند و توقف چهار تا هشت ساله سرمایه‌گذاری در این صنعت و حذف حمایت‌های دولتی از آن می تواند بحرانی جدی در رشد این صنعت ایجاد کند.

البته تاثیر این سیاست‌ها ظرف یک سال آینده در صنعت مشاهده نمی شود و حتی ممکن است به دلیل سرمایه‌گذاری‌های قبلی و قراردادهای گذشته تولید در این صنعت در یک سال آینده رشد کند ولی توقف این حمایت‌ها از سال 2018 میلادی روی صنعت تاثیر گذار خواهد بود.

 بنابراین حذف حمایتهای دولتی  از صنعت بادی در امریکا با وجود عدم تاثیر معنا دار در راندمان این صنعت در یک سال آینده می تواند  افق بلند مدت آن را تیره و تار کند .

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن