نگذاریم ایران را ونزوئلا کنند

رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) با هشدار نسبت به تبدیل شرایط ایران به شرایطی مشابه ونزوئلا، گفت: اگر گذاشته بودند، قراردادهای جدید نفتی به امضا برسد، امروز صدها هزار شغل در کشور ایجاد شده بود.

به گزارش خبرنگار سیاسی «انرژی امروز»، منصور معظمی در گردهمایی فعالان صنعت نفت و انرژی حامی دکتر روحانی نسبت به تبدیل شدن شرایط ایران به شرایطی مشابه ونزوئلا هشدار داد و افزود: نباید اجازه بدهیم کشور دچار چنین سرنوشتی شود.

وی با بیان اینکه «امروز دو دیدگاه با یکدیگر تقابل دارد»، افزود: یک دیدگاه می‌گوید درآمدهای نفتی را باید به یارانه تبدیل و بین مردم تقسیم کرد تا آنها راضی شوند، که این دیدگاه طرح یارانه 250 هزار تومانی را مطرح می‌کند.

رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران اضافه کرد: امروز برای پرداخت یارانه 45 هزار تومانی باید 38 هزار میلیارد تومان پول توسط وزارت نفت تامین شود که کار بسیار سختی است.

معظمی با بیان اینکه «یارانه پرداختی 38 هزار میلیارد تومانی معادل 10 تا 12 میلیارد دلار ارزش دارد»، این سوال را مطرح کرد که با 12 میلیارد دلار چه کارها که نمی‌شود انجام داد؟ چند طرح پتروشیمی می‌توان احداث کرد؟ چه میزان اشتغال می‌توان ایجاد کرد؟

وی بیان داشت: با 12 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امکان ایجاد 1.2 میلیون شغل وجود دارد.

رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: دیدگاه دوم در انتخابات این است که نفت، ثروت است و باید آن را به ارزش افزوده تبدیل و در خدمت مردم قرار داد.

معظمی با بیان اینکه «پوپولیسم محکوم به فناست»، نسبت به تبدیل شرایط ایران به شرایطی مشابه ونزوئلا هشدار داد.

وی تصریح کرد: برجام، نه فتح الفتوح است و نه عهدنامه ترکمنچای، بلکه فرصتی است که برای توسعه در اختیار مردم و مدیران نظام قرار گرفته است.

 تا پایان امسال، چهار محصول جدید وارد بازار خودرو می‌شود

رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به تاثیر برجام در صنعت خودروسازی اشاره کرد و افزود: ما در صنعت خودرو شش قرارداد امضا کرده‌ایم.

معظمی اضافه کرد: چند هفته پیش، روحانی خط تولید خودروی قرارداد اول را که مربوط به قرارداد با پژوی فرانسه بود را افتتاح کرد.

وی با بیان اینکه «تا پایان امسال، چهار محصول جدید وارد بازار خودرو می‌شود»، ادامه داد: بزرگترین شرکت‌های خودرویی جهان مانند پژو، سیتروئن، بنز و هیوندایی وارد ایران شده اند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بیش از یک میلیارد دلار در صنعت خودرو، سرمایه گذاری خارجی جذب شده است.

معظمی با خاطرنشان کردن اینکه صنعت خودرو، موتور محرک اقتصاد کشور است، افزود: اگر صنعت نفت راه بیفتد، سایر صنایع نیز به تحرک واداشته می‌شوند.

وی یادآور شد: به نظرم، مصداق بحث اشتغال آفرینی که رهبر معظم انقلاب مطرح کردند، در صنعت نفت شکل گرفته است.

صداوسیما پیمانکار را بجای کارفرما نشان می‌دهد!

رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران اضافه کرد: تمام کردن کار توسعه فازهای پارس جنوبی و فاز نخست پالایشگاه ستاره خلیج فارس، به‌سادگی امکان پذیر نیست.

معظمی به انتقادات و ایرادات جناحی و غیرمنطقی مطرح شده درباره راه‌اندازی طرح‌های جدید صنعت نفت اشاره کرد و بیان داشت: اگر راه اندازی و اتمام این طرح‌ها، کار ساده‌ای بود، چرا شما نرفتید کار را تمام کرده و با آنها عکس یادگاری بگیرید؟

وی با انتقاد از صداوسیما، گفت: جالب است که وقتی صداوسیما می‌خواهد پروژه‌ها را نشان دهد، پیمانکار را بجای کارفرما نشان می‌دهد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: اگر گذاشته بودند، قراردادهای جدید نفتی به امضا برسد، امروز صدها هزار شغل ایجاد شده بود.

وی تاکید کرد: اما نفتی‌ها، جرات نمی کنند، قرارداد امضا کنند، زیرا یک بار قرارداد کرسنت بسته شد، تا 10 سال دنبال آن هستند. بنابراین، اکنون می‌ترسند که قراردادهای نفتی را امضا کنند.

معظمی اضافه کرد: نتیجه امضا نکردن قراردادهای جدید نفتی چه شد؟ نتیجه این شد که امروز، ایجاد اشتغال به دغدغه همه مسوولان کشور تبدیل شده است.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن