شورون فعلا به اهداف جذب کربن نرسیده است
غول نفت و گاز شورون برای سیستم جذب و ذخیره سازی کربن 54 میلیارد دلار خرج کرد اما توانسته فقط 15 درصد از 15 میلیون تن دی اکسید کربن جذب شده از سال 2016 را دفن کند.
به گزارش «انرژی امروز» از بلومبرگ بزرگ ترین سایت جذب و ذخیره سازی کربن دنیا آنطور که باید و شاید کار نمی کند. این امر بیانگر مشکلاتی است که شرکت های بزرگ نفتی در اقدامات خود برای مقابله با تغییرات اقلیم با آن مواجه هستند.
غول نفت و گاز شورون برای سیستم جذب و ذخیره سازی کربن 54 میلیارد دلار خرج کرد و آن را در واحد صادرات گاز طبیعی در اسرالیا راه اندازی کرد. اما شواهد نشان می دهند که این سیستم نتوانسته است به اهداف تعیین شده از سوی دولت برای تزریق کربن جذب شده در زیر زمین برسد.
این تجربه تبدیل شده است به عامل عقب نشینی دیگر شرکت های انرژی از اقداماتی مشابه برای رسیدن به انتشارات کربن صفر در آینده.
از ماه آگوست که این پروژه راه اندازی شده است شورن از 2019 تاکنون توانسته است حدود 5 میلیون تن کربن را جذب کند که بسیار کمتر از هدف جذب 80 درصدی انتشارات در 5 سال اول از تاسیسات ال ان جی استرالیا بوده است.
این شرکت توانسته فقط 15 درصد از 15 میلیون تن دی اکسید کربن جذب شده از سال 2016 را دفن کند.
پروژه های جذب و ذخیره سازی کربن از زمانی برای شرکت های بزرگ مهم شده است که سهامداران و سرمایه گذاران این شرکت ها بر آنها فشار وارد می کنند.
رویال داچ شل می گوید برای اینکه بتوان تغییرات اقلیم را محدود تر کرد باید حدود 10 هزار تاسیسات بزرگ جذب و ذخیره سازی کربن (CCS) در 5 سال آینده راه اندازی شود.